Gündemde sık sık konuşulan Aygün Aydın, yine konuştu. Yaptığı her paylaşım ile gündem olan Aydın, bu kez yine iddialarda bulundu. Aygün Aydın, daha önce oyunculuğu ile ön plana çıkarken şimdilerde aşk hayatı ve iddiaları ile gündeme gelmeye devam ediyor. Aygün Aydın, bir süre önce Hakan Sabancı ile yaşadığı aşk konusunda çok konuşuldu. Hakan Sabancı hiçbir şekilde paylaşım yapmamasına rağmen sık sık Sabancı hakkında konuşan Aydın, hamile olduğu haberleri ile gündem olmuştu!
Aygün Aydın ‘ilaç içirdiler’ iddiasında bulunmuştu!
Aygün Aydın, Hakan Sabancı ve arkadaş grubu ile birlikte takıldığını, zorla içkisine ilaç attıklarını ve baygınlık geçirdiğini dile getirmişti. Aygün Aydın’ın ‘uyandığımda her şey için çok geçti.’ açıklamaları herkesi şok etmişti. Aygün Aydın bir süre sonra 3 aylık hamile olduğunu açıkladı. Bebeğin Hakan Sabancı’dan olduğunu iddia eden Aydın, kısa süre içinde gündeme bomba gibi oturmuştu. O zamandan bu yana Sabancı ismini kullanarak gündeme gelen Aydın, yeni şok açıklamaları ile gündem olmaya devam ediyor.
Şarkı çıkarıyor!
Aşk hayatı ile sık sık gündeme gelen Aygün Aydın, bu kez şarkı çıkardığı haberleri ile gündem oldu. Güzel oyuncu çok yakın zamanda bir şarkı çıkaracağını duyurdu. Diğer yandan araba içinde yaptığı açıklamalar ile herkesi şaşırtmaya devam etti. Hakan Sabancı hakkında konuştu. Aygün Aydın, kendi hayran kitlesinin Hakan Sabancı tarafından engellendiğini ve gereksiz yere bu kadar kafaya takıldığını söyledi. Diğer yandan kendisine gelen tüm görüşme tekliflerini reddettiğini ve kimse ile görüşmek istemediğini söyledi. Aygün Aydın, Hakan Sabancı’yı hala çok sevdiğini ve kalbinde Hakan Sabancı varken başka birisi ile ilişki yaşamak istemediğini söyledi. Aygün Aydın’ın bu konuşmaları herkesin gündemine oturdu.

Editör: Wan Haber