Ata Demirer ile Özge Borak'ın boşanma nedeni olarak ortaya atılan Serra Yılmaz isminin tamamen bir yanlış olduğu öğrenildi. Bu ismin aslında Sera Tokdemir olduğu gelen haberler arasında.

 

2 Sene önce Suada'da Binbir Gece Masallarını imrendirecek bir düğünle dünya evine giren Ata Demirer ve Fatma Özge Borak çifti geçtiğimiz günlerde boşandı. Geride kalan haftalarda Özge Borak'ın twitter hesabı hacklenmiş ve hesabından atılan tweette "Ata Demirer gibi bir herifle birlikte olduğum için utanıyorum. Beni Serra Yılmaz ile aldatıyor, boşanma kararı aldık" şeklinde bir tweet atılmıştı.

 

sera-tokdemir-kimdir--4976793.jpeg

 

SERRA YILMAZ DEĞİL, SERA TOKDEMİR

 

Magazin camiasında Serra Yılmaz olarak adı yazılan güzel sarışının gerçek adının Sera Tokdemir olduğu öğrenildi. 33 yaşındaki Sera Tokdemir'in eski evliliğinden olma Boran isimli bir de oğlu var. Peki Sera Tokdemir Kimdiir ?

 

Sera Tokdemir, 1981 senesinde Mersin’de dünyaya gelmiştir.  Zirve Sanat Merkezinde Tiyatro, Şan, Diksiyon dersleri alarak tiyatroculuğa ve oyunculuğa doğru ilk adımını atmıştır. Genç oyuncu 2009 senesinde Plato Film Okulunda Usta Oyuncu Ayla Alga’nın yönettiği Oyuncu Yönetimi, Beden Dili, Dublaj, sinema-Dizi-Reklam Oyunculuğu Eğitimlerine katılmıştır. Genç oyuncuyu biz Hayat Devam Ediyor adlı diziden tanıyoruz. Yeteneğiyle ışıltı saçan oyuncu hafızalarımızda yer bıraktı.

Editör: Wan Haber