Güzel oyuncu Aslıhan Güner kısa bir süre önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile dikkatleri üzerine çekti. Oyunculuğu kadar güzelliğiyle de herkesin beğenisini kazanan ünlü oyuncu havuz başında paylaştığı fotoğraflar ile herkesi büyüledi! Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisindeki rolünden dolayı saçlarını kızıl olarak görmeye alıştığımız güzel oyuncu kısa bir süre önce saç rengini değiştirmişti. Kumral saçlarıyla herkesten tam not alan Aslıhan Güner pozlarıyla kısa bir süre içerisinde yüz binlerce beğeni sayısına ulaştı.

Show TV ekranlarında yayınlanan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisindeki rolü ile tanınan Aslıhan Güner geçtiğimiz günlerde yeni bir dizi projesi ile anlaştığını takipçilerine duyurmuştu. Geçtiğimiz günlerde Zorlu AVM'de görüntülenen ünlü oyuncu yeni projesi için detaylar verdi. Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin çekimleri için tam iki yıl boyunca Ordu'da kalan güzel oyuncu bu sefer de yeni dizi projesi için Kars'a gideceğini belirtti.

İddialı geliyor!
Güzel oyuncunun rol alacağı yeni dizisinin ismi Uzak Şehrin Hikayesi olaak. 25 Film imzalı dizinin ne zaman yayınlanacağı ise şu an bilinmiyor. Dizide Umay karakteri ile karşımıza çıkacak olan Aslıhan Güner, hayranlarını oldukça heyecanlandırdı. FOX TV ekranlarında yayınlanması beklenen dizinin yönetmen koltuğunda ise Mustafa Şevki Doğan oturacak. Sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanan Aslıhan Güner yeni dizisi için hayranlarını sık sık bilgilendiriyor. Güzel oyuncunun ekranlardan uzak kalmama kararı ise takipçilerini bir hayli mutlu etti.


 

Editör: Wan Haber