En son Babil dizisiyle ekranlarda yer alan güzel oyuncu Aslı Enver kısa bir süre önce resmi Instagram hesabında yaptığı paylaşımlar ile dikkatleri üzerine çekti. Kısa bir süre önce yeni yaşını kutlayan güzel oyuncu evindeki küçük kutlamada çektirdiği özel görüntüleri hesabında paylaşarak kısa bir süre içerisinde on binlerce beğeni aldı!
Hem güzelliği hem de oyunculuğu ile dikkatleri üzerine çeken Aslı Enver binlerce hayranları tarafından ve aynı zamanda Nilperi, Seda Sayan, Melisa Sözen, Yağmur Tanrısevsin, Seda Bakan ve Şükran Ovalı gibi ünlü isimlerden de 'Mutlu yıllar' mesajı aldı.


Hayranlarından bağış yapmasını istedi!
Güzel oyuncu geçtiğimiz günlerde yaş gününü kutlamak isteyen hayranlarından hediye yerine Kansersiz Yaşam Derneğine bağışta bulunmalarını isteyerek oldukça örnek bir davranış göterdi. Çocukların umutlu gülümsemesine yardımcı olmak için bir bağış kampanyası başlatan güzel oyuncu, bu davranışı ile herkesten bir kez daha övgü aldı!


Yeni bir film projesiyle dönüyor!
En son Halit Ergenç, Ozan Güven ve Birce Akalay gibi isimlerle birlikte Babil dizisinde yer alan Aslı Enver'in yeni projesi ise oldukça merak konusu oldu. Ünlü oyuncu önümüzdeki sezon yeni bir diziyle değil bir film ile geri dönmeye hazırlanıyor! Taff Pictures tarafından yapımcılığı yapılacak olan 'Sen Yaşamaya Bak' isimli filmde başrolde yer alacak! Netflix platformunda yayınlanacak olan filmde yer alan Aslı Enver'e hangi oyuncuların eşlik edeceği ise çok merak ediliyor. Filmin henüz ne zaman yayınlanacağı ise belli değil ancak önümüzdeki günlerde detayların ortaya çıkması bekleniyor.

 

Editör: Wan Haber