Uzun süre Murat boz ile birlikte olan Aslı Enver kısa süre içerisinde ayrıldılar. Sık sık magazin gündemine gelen ikili hakkında yeni iddialar ortaya çıktı. Eski aşkına geri döndüğü söylenilen Aslı Enver "Yalnızım, bir süre daha da böyle kalmayı düşünüyorum" dedi.

Başrollerinde Burak Özçivit ve Murat Boz'un yer aldığı Kardeşim Benim filminde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Murat Boz-Aslı Enver çiftinin inişli çıkışlı ilişkisi, Ekim 2019'da ayrılıkla noktalanmıştı. O günden bu yana hayranları tarafından sık sık yan yana getirilen ikiliden Enver, haklarında çıkan aşk iddialarına yaptığı açıklama ile son noktayı koydu.

İddiaları yalanladı

Sosyal medya hesabı Instagram'ın hikaye bölümünden paylaşım yapan Enver, kafaları karıştıran aşk iddialarını "Yalnızım, bir süre daha da böyle kalmayı düşünüyorum" sözleriyle yalanladı.

Gizliden hesabını takip etmişti

Geçtiğimiz ay Aslı Enver, Murat Boz'un bir fan hesabını takip etmişti. Bunu fark eden kullanıcılar, hemen ekran görüntüsü alarak durumu sosyal medyada yaymıştı. Görüntüler sonrası ünlü oyuncunun bu davranışı 'Aslı, Murat'ı stalklıyor' yorumlarının yapılmasına neden olmuştu. Enver, kısa bir süre sonra ise hesabı takip etmeyi bırakmıştı.

Editör: Wan Haber