Birlikte ilişki yaşadıkları iddiasıyla gündeme gelen Burcu Çağrı ve Emre Altuğ tekrardan eski manken Burcu Çağrı’nın aşk yaşadıkları eski fotoğraflarını paylaşarak kendisini yalancı durumuna koyan Emre Altuğ’a cevap verdi.

"Seni Çok Seviyorum"

Burcu Çağrı, Instagram'dan yaptığı, "Gün geçtikçe çoğaldı bağımız, dört senede… Seni çok seviyorum" notlu paylaşımıyla aşk dedikodularının fitili ateşlemişti. Ancak Emre Altuğ, Çağrı'nın bu paylaşımı sonrası aşk iddialarını reddederek, "Benim o kişiyle hiçbir ilgim yok. Çıkan haberler doğru değil" demişti

İddialara karşı kanıt

Emre Altuğ'un iddiaları yalanlamasının ardından sessizliğini bozan eski manken Burcu Çağrı, bu kez sosyal medya hesabından ünlü şarkıcı ile arkadaş ortamında çekilen fotoğraflarını ve isimlerini taşıyan uçak biletlerini yayınladı. Yalancı konumuna düşüldüğünü kaydeden Çağrı, paylaşımına, "Beni tanıyan ve seven yakınlarımın nezdinde yalancı konumuna düşürülmeye çalışıldığım için bu paylaşımı yapma ihtiyacı hissettim" notunu düştü. Eski mankenin fotoğrafları paylaşması sonrası gözler, ünlü şarkıcıdan gelecek açıklamaya çevrildi.

Editör: Wan Haber