Bir zamanların en çok izlenen dizilerinden olan Aşk-ı Memnu hem tekrarları hem de oyuncuları ile yıllar geçse de büyük bir ilgi görmeye devam ediyor! Dizideki her karakter izleyici de derin bir iz bıraktı. 


Aşk-ı Memnu dizisinde Beşir karakterine hayat veren oyuncu Baran Akbulut dizinin en önemli karakterleri arasında yer alıyordu. Özellikle son sezonda Beşir karakterinin ön plana çıkması ile dizide daha da heyecanlı gelişmeler yaşanmıştı. Hala büyük bir izleyici ve hayran kitlesine sahip olan Aşk-ı Memnu dizisinin hayranları dizinin oyuncularını da takip etmeye devam ediyor. Oyuncuların sosyal medya hesaplarını takip eden hayranlar ise dizide Beşir'i canlandıran Baran Akbulut'un yeni tarzına çok şaşırdı!
37 yaşında olan Baran Akbulut uzun bir süredir televizyon ekranlarından uzakta. Aşk-ı Memnu'dan sonra çok fazla projede yer almayan oyuncu sosyal medya hesabında paylaştığı son fotoğraflar ile dikkatleri üzerine çekti. Ünlü oyuncunun değişimini görenler inanamadı!


Baran Akbulut kimdir?
12 Nisan 1984 senesinde İstanbul şehrinde dünyaya geldi. Ortaokul ve lise eğitimini aldıktan sonra Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünü kazanmış ve buradan mezun olmuştur. İlk olarak Aşk-ı Memnu dizisindeki Beşir karakteri ile ekranlarda yer alan Baran Akbulut buradaki performansı ile dikkatleri üzerine çekti. Ardından Son, El Yazısı, Çanakkale 1915, Yedi Güzel Adam, Aşk ve Mavi ve Kuzgun gibi yapımlarda yer alarak kariyerine devam etmiştir. Baran Akbulut'un boyu 1.79 cm kilosu ise 74 kg'dir.

 

Editör: Wan Haber