Arka Sokaklar dizisinde Tekin karakterini oynayan yakışıklı oyuncu kendisinden 9 yaş büyük oyuncu sevgilisi Dilara Aksüyek ile ayrılıkları uzun sürmedi. Ünlü çift tekrar el ele göz göze kameralara yakalandılar.

Kanal D'nin fenomen dizisi Arka Sokaklar'da uzun yıllardır rol alan Onur Bay, kendisinden 9 yaş büyük oyuncu sevgilisi Dilara Akyüsek ile ayrılmıştı. Ünlü çiftin ayrılığı üç hafta sürdü. Milliyet'in haberine göre, geçtiğimiz ay sosyal medya hesaplarından birbirini takipten çıkan ve ayrıldıklarını açıklayan ikili, önceki gün Cihangir'de el ele görüntülendi.

 Oyuncu çift, Etiler'de yemek yedikten sonra Dilara Aksüyek'in Cihangir'deki evine geçti. Barışmayla ilgili olarak ikili, "Her şey yolunda" dedi.

Ayrılık fazla sürmedi

Aralarındaki yaş farkından dolayı ilişkilerini bitirdikleri iddialarına Bay, "Öyle bir şey yok. Aylardır birlikteydik, yaş farkı gibi bir problemimiz yok" yanıtını verdi. Genç oyuncu Onur Bay, "Kıskançlık var mı?" sorusunu ise "Hiç öyle bir şey yok" şeklinde cevapladı.

Dilara Aksüyek ile fenomen dizi 'Arka Sokaklar'ın 'Tekin'i Onur Bay , geçtiğimiz kasım ayında Cihangir'de bir mekanda objektiflere takılmıştı. İkilinin keyifli halleri dikkatlerden kaçmamıştı. Dilara Aksüyek, meslektaşı Onur Bay'ı gece boyunca öpücüklere boğmuştu. Tüm bakışları üzerinde toplayan ikilinin aşkı böylece belgelenmişti.

Editör: Wan Haber