Dünyaca ünlü futbolcu Arda Turan, maç dönüşü büyük bir talihsizlik yaşadı. Gece yarısı paylaştığı hikaye ile herkesi şaşırttı. Mesajı görenler adeta şaşkına döndü. Dün maçı olan Arda Turan maç dönüşü evinin yolunu tuttu. Hafta sonunda tatil olduğu için iyice dinlenmeyi hedefleyen Turan, gece saatlerinde evine ulaştı. Evine ulaştığı sırada şok oldu. Anahtarlarının olmadığını fark eden Turan, kapıda kaldı ve evine giremedi. 
Arda Turan dün gece neden kapıda kaldı?
Ünlü futbolcu Arda Turan, maç dönüşü evine gitti ve evin kapısına geldiğinde anahtarlarını tesiste unuttuğunu fark etti. Tekrar geri dönemeyen ve evine giremeyen Turan, sokakta kaldı. Anahtarı olmadığı için zile basmak istemedi. Eşi ve çocuğu uyanır diye zile basmayan ünlü futbolcu, arabada yatmaya karar verdi. Karısını ve çocuğunu rahatsız etmek istemeyen Arda Turan sokakta kaldığı anları fotoğraflayarak sosyal medya hesabına paylaştı. Sosyal medya kullanıcıları ikiye ayrıldı. Bir kısım Arda Turan’a çok üzülürken bir kısım ise bunun gösteriş olduğunu söyleyerek tepki gösterdi.
Arda Turan kimdir?
Arda Turan 1987 yılında İstanbul’da hayata gözlerini açtı. 34 yaşındaki ünlü futbolcu küçük yaşlarından itibaren top oynamayı çok sevdi ve sporla ilgiliydi. Bayrampaşa ilçesinde ikamet eden Turan, Galatasaray takımını destekliyordu. Kariyerinde futbolcu olmayı hedefleyen Turan, isteklerini başardı ve tanınmış bir futbolcu oldu. Uzun yıllar milli takımda forma giyen Arda Turan şu an Galatasaray takımında orta saha pozisyonunda oynamaktadır. Arda Turan bir dönem Sinem Kobal ile yaşadığı aşk ile gündem olmuştu. Şansları iyi gitmeyen ikili ayrılık kararı almıştı. Ünlü futbolcu 2018 yılında Aslıhan Doğan ile dünya evine girmiştir ve hala evlilikleri devam etmektedir. Birçok takımda oynayan Arda Turan, futbolcu kimliği ile çok beğenilmekte ve takdir edilmektedir. 

 

Editör: Wan Haber