Güzel şarkıcı Aleyna Tilki kısa bir süre önce yaptığı röportajda oldukça iddialı açıklamalarda bulundu! En son çıkardığı 'Retrograde'  klibiyle müzik gündemini sarsan genç şarkıcı açıklamaları ile gündeme bomba gibi düştü!

Exxen platformunda yayınlanan İşte Bu Benim Masalım dizisinde Cemal Can Canseven ile başrolü oynayan Aleyna Tilki yaptığı röportajda oyunculukla ilgili yaptığı açıklamalar ile de dikkatleri üzerine çekti. Genç şarkıcıya yeni bir dizi ya da film projesinde yer alıp almayacağı soruldu. İşte Aleyna Tilki'nin tüm bu sorulara verdiği yanıtlar!

"Acun'u kıramam"
Cemal Can ile birlikte bir ödül töreninin çıkışında görüntülenen Aleyna Tilki daima Cemal Can'la birlikte çalışmak istediğini dile getirdi. Cemal ile oldukça iyi bir ikili olduklarını söyleyen genç şarkıcı oyunculuğa şu an çok sıcak bakmadığını söyledi. Oldukça zor bir meslek olduğunu söyleyen Aleyna Tilki sadece Acun Ilıcalı'nın yapacağı teklif olduğunda onu kıramayacağı için oynayabileceğini söyledi. Oyunculuğun şartlarının çok zor olduğunu belirten Aleyna Tilki bir yönetmenin istediği şeyleri yapması gerektiğinin onluk bir şey olmadığını itiraf etti.

"Çalışamadığım sanatçı kalmadı"
Kısa bir süre önce 'Retrograde' isimli İngilizce şarkısını yayınlayarak uluslararası platformlarda yer almaya başlayan genç şarkıcı şu an dünyaca ünlü yapımcılarla birlikte çalışabildiğini ifade etti. Kendisini tanıtmak için bu şarkıyı yayınladığını ifade eden Aleyna Tilki amacının dünya çapında taklit edilebilir olmak olduğunu söyledi.

 

Editör: Wan Haber