2018’de reklamlarında oynamış olduğu Jean markasından ise 2 milyon TL almıştı. Şarkıcı, kazanmış olduğu parayı da gayrimenkule yatırdığını söylemişti. Bir gazetede çıkan habere göre ünlü şarkıcının 2020 yaz sezonu için reklam ücretlerini 250.000 TL zam yaptığı ve bir buçuk milyon TL’ye imza atacağı iddia edilmişti. Kazanmış olduğu paraları ile annesi Havva özel ve kardeşi Ayça ile oturmak üzere Çengelköy’den 3 milyon TL’ye Boğaz manzaralı bir daire satın alan Aleyna Tilki evin tapusunu da annesinin üzerine yapmıştı. Konser başına 70.000 TL kazanan Aleyna Tilki “Kazancımı Annem takip ediyor, hesabıma harçlık yatıyor. Kardeşimin harçlığını da ben belirliyorum” Diye açıklamada bulunmuştu. Aleyna Tilki, güçlü sesi ve dikkat çeken açıklamaları kadar sosyal medya hesabından yayınlamış olduğu mesajlar ve yapmış olduğu paylaşımlarla da adından sıkça söz ettirmektedir.

Aleyna Tilki Kimdir?

“O sen olsan bari” ve “Cevapsız çınlama” şarkıları ile popülerliği artan ve en son olarak da “Yalnız çiçek” ile “Dipsiz kuyum” isimli şarkıları söyleyen güzel şarkıcı Aleyna Tilki Kimdir? yaptıklarıyla ses geçirmeyi her zaman başarabilen Aleyna Tilki’nin gerçek yaşı kaçtır? işte Aleyna Tilki’nin biyografisi ve hakkında bütün merak edilenler haberimizde...

Aleyna Tilki Kimdir?

10 kişi 28 Mart 2000 tarihinde Konya’da doğmuştur. Türk şarkıcıdır. Ağustos 2016 tarihinde “Cevapsız çınlama” isimli single çalışması ile Türkiye’de ses getirmeyi başarmıştır.

Hayatı Ve Kariyeri

Aleyna Tilki, 28 Mart 2000 tarihinde Trabzon’un of ilçesinde doğumlu bir anne ile Konya’lı bir babanın kızı olarak dünyaya geldi. “Yetenek Sizsiniz Türkiye” yarışmasına katılarak ilk kez televizyonlarda görülmeye başlandı. Ağustos 2016 tarihinde Türk besteci ve Aranjör Emrah Karaduman’ın “Cevapsız çınlama” isimli çalışmasında vokal olarak bulundu.  single çalışmasının YouTube’da yayınlanan klibi 2016 senesinde Türkiye’de en çok izlenen video klip olmayı başardı ve 300 milyondan fazla izlenildi. Böylelikle en çok izlenen Türkçe şarkı klibi ünvanının da sahibi oldu.  Bu şarkı ise muzikpoptr resmi sitesinde 2 numaraya kadar yükselmeyi başardı. Aleyna Tilki Temmuz 2017 tarihinde ilk solo single çalışması olan “Sen olsan bari” yayınladı ve Türkiye’de aynı lisede bir numara olmayı başardı.

Editör: Wan Haber