Önceki gün İstanbul Havalimanı'nda yolcuyla kavga eden Aleyna Tilki magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Merak edilen kavganın perde arkası ortaya çıktı. 

2. Sayfa'da yer alan habere göre Milano uçuşu için sıraya giren Aleyna Tilki'ye sırada bulunan bir yolcu 'Benim önüme mi geçmeye çalışıyorsun?' diyerek sert çıkmış bunun üzerine Aleyna Tilki de 'Kıyafetlerim çok ağır sadece x-ray cihazına koyacağım' diyerek cevap vermişti Bunun üzerine yolcunun genç şarkıcıya 'Kıyafetleri oradan alacaksın kardeşim' diye cevap vermesi Aleyna Tilki'yi çileden çıkardı.

SAÇ RENGİNDEN ZEKAN BELLİ OLUYOR!

Kısa süre içerinde büyüyen tartışmada erkek yolcu Aleyna Tilki'ye sesini yükseltti ve 'saç renginden zekan belli oluyor' diyerek tartışmayı çirkin boyuta taşımıştı. Kavgaya tanık olan güvenlik görevlisi de kavgayı ayırmamıştı.
 

DÖVMEKLE TEHDİT ETTİ!

Güvenlik görevlisinin kendisine müdahale etmediğini gören yolcu daha da ileri giderek Tilki'yi dövmekle tehdit etti. Saldırıya uğramaktan korkan Tilki de sesini yükselterek yolcuya hakaret etmeye başladı. Olay yerine polislerin gelmesiyle kavga sona erdi.

Kendisine hakaret eden yolcudan şikayetçi olan Aleyna Tilki sosyal medyadan polislere teşekkür ederek yardımda bulunmayan yolculara da sitem etti.SuperHaber

Editör: Wan Haber