Birbirinden ayrı  üç kadının, çıkan yangın sonrası bir araya gelen hayatlarını ve hep birlikte verdikleri hayat mücadelesini konu alan Alev Alev dizisi bu akşam ilk kez seyirci  karşısına çıktı. Durum böyle olunca dizideki karakterlere hayat veren oyuncular merak konusu oldu.

 Alev Alev  dizisinin Çiçek’i Gerçek Hayatta Kim?

Show TV’nin yeni dizilerinden olan Alev Alev dizisi Kasım ayının ilk haftası yeni bölümüyle seyircilerinin karşısına çıktı. Ay Yapım ait dizide  Başrollerini Demet Evgar, Hazar Ergüçlü ve Dilan Çiçek Deniz’in oynandığı  dizideki oyuncular merak konusu oldu. En çok merak konusu da Hazar Ergüçlü’nün rol verdiği  Çiçek karakteri oldu.
 
 Alev Alev Dizisinin Çiçek’i kimdir? Hazar Ergüçlü sevgilisi kim? Hangi dizilerde rol aldı?

Çiçek’in tek isteği evlenip güzel bir yuva kurmak. Fakat bu üç kadının yaşamı çıkan bir yangın ile tamamen değişecektir. Cemre, Rüya ve Çiçek  üç güzel kadın hayatları alt üst olacak ve zor olan hayat mücadelesi içinde kendilerini bulacaklardır.

01.01.1992 yılında KKTC’de dünyaya geldi. Kıbrıs Türkü’ dür. Lefkoşa’ da  Türk Belediyesi’nde gençlere yönelik tiyatro çalışmaları ve eğitimi yapan Hazar Ergüçlü, Derviş Zaim’in yönetmenliğinde Gölgeler ve Suretler adlı sinema filmiyle  nitelikli anlamda oyunculuğa ilk adımını attı.

Kuzey Güney’ de Simay karakterine rol verdi, Medcezir dizisindeki Eylül karakteriyle kendi hayran kitlesi oluşturdu.

Analar ve Anneler dizisinde Kader adlı karakteri canlandırdı, Yüksek Sosyete adlı dizide Cansu karakterine rol verdi. Hayat Sırları adlı dizide Seher Kuzgun karakteri ile gündeme geldi.

İnternet dizisi olan Dudullu Postası’nda da Melis rolünü başarıyla oynadı.

Hazar Ergüçlü ayrıca Benim Dünyam Ayla, Açlığa Doymak, Kar Müzeyyen, Gölgeler ve Suretler, Gerçek Kesit, Ahlat Ağacı filmlerinde yer aldı.

Hazar Ergüçlü’nün boyu 1.70, kilosu 56’dır. Hazar Ergüçlü uzun zamandır yönetmen Onur Ünlü ile ilişki yaşıyor. İkilinin aralarındaki büyük yaş  farkı sürekli gündem olmakta.

Editör: Wan Haber