Ünlü televizyoncu ve TV8'in sahibi Acun Ilıcalı aşk hayatıyla gündeme geliyor. Daha önce iki evlilik yapan Acun Ilıcalı şu sıralar Çağla Altunkaya ile aşk yaşıyordu. Çağla Altunkaya'nın instagram hesabındaki hamlesi herkesin aklına Acun Ilıcalı ile Çağla Altunkaya ayrıldı mı? sorusunu getirdi.

Acun Ilıcalı ilk eşi Seda Başbuğ ile henüz 19 yaşındayken evlendi. İkinci eşi Zeynep Ilıcalı ile 2003 yılında evlenen Acun Ilıcalı, 2017 yılında da son eşi Şeyma Subaşı ile nikah masasına oturdu. Şeyma Subaşı'dan da ayrıılan Acun Ilıcalı şu sıralar genç sevgilisi Çağla Altunkaya ile ilişki yaşıyor. 

ACUN İLE ÇAĞLA ALTUNKAYA AYRILDI MI?

Sosyal medya hesabından Acun Ilıcalı ile mutluluk fotoğraflarını paylaşan Altunkaya, 130 kişinin takip ettiği Instagram hesabından yayınladığı tüm fotoğrafları sildi. 21 yaşındaki Altunkaya'nın sosyal medya hesabından paylaştığı 16 fotoğrafı silmesi "Aşk bitti mi?" sorusunu akıllara getirdi.

Çağla Altunkaya'nın profil fotoğrafında ise Acun ile çekilmiş fotoğrafı hala yer alıyor. 

Acun Ilıcalı ve Çağla Altunkaya haklarında çıkan magazin haberleri ile ilgili henüz bir açıklama yapmazken ikilinin ayrılmış olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. 

Editör: Wan Haber