Reklam Gelirlerinde Düşüş Yaşanıyor!

Ekranlara geldiği andan itibaren reyting listesinde ilk sıraları kimseye kaptırmayan Survivor ünlüler ve gönüllüler programına dair çeşitli iddialar ortaya atıldı. Bilinen bir gerçek vardır ki Survivor programı eski senelere nazaran artık Türkiye'de pek fazla izlenmiyor. Hal böyle olunca da reklam gelirlerinde müthiş bir azalma meydana geliyor. Reklam gelirleri zaten bir medya oluşumunun en büyük gelir kaynağıdır. Acun Ilıcalı'nın bu nedenle finansal problemler yaşadığı ve Survivor yarışma programını yapmasının maliyetinin artık kar marjını dahi geçtiği konuşuluyor. Bundan sonra Acun Ilıcalı ne yapacak? Hep birlikte bekleyip görmek lazım Tabii ki ama bir de başka gelişmelere bakalım..

 Düzce'de Arazi Alındığı İddiası!

 Son kulis haberlerine bakıldığında, Acun Ilıcalı'nın güçlü bir kemer sıkma politikası izlediği konuşuluyor. Bundan kaynaklı bir şekilde Survivor yarışma programının artık bundan sonra Türkiye'de çekileceği konuşuluyor. Survivor'ın çekimleri için büyük bir araziye gereksinimi var. Acun Ilıcalı bunun çözümü olarak da Düzce'nin Gölormanı Köyü'nde arazi aldı şeklinde çeşitli haberler konuşuluyor.

 50 Dönümlük Arazi 18 Milyon Liraya Mı Alındı?

 Acun Ilıcalı'nın 50 dönümlük bir Çiftlik arazisini 18 milyon liraya aldığı ve bütün Survivor platformlarının bu arazi içerisinde konuşlandıracağı son zamanlarda dillendiriliyor.

Editör: Wan Haber