Rol aldıkları dizilerdeki performanslarıyla beğeni toplayan iki ünlü isim Engin Öztürk ve Aybüke Pusat, Netflix için çekilen 50 m2 isimli dizide başrolde yer aldılar. İki oyuncunun da performanslarıyla beğeni toplayan dizideki uyumu da övgüler alıyor. İkili, dizi ile birlikte Alem dergisine bir röportaj verirken aynı zamanda moda çekimi de yaptılar ve ortaya birbirinden güzel kareler çıktı…

Dizide Dilara ve Gölge karakterlerini canlandıran Aybüke Pusat ile Engin Öztürk, 8 bölüm süren diziyle birlikte anılıyor şu sıralar. Engin Öztürk, aynı zamanda tv8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde de Barış karakteriyle ekranda.

Aybüke Pusat’ı ise izleyici Söz dizisindeki Bahar olarak hafızalara kazıdı. Son olarak Fox TV’de yayınlanan Her Yerde Sen isimli romantik komedi dizisinde rol almıştı. Pusat, bu kez 50 m2 ile gündemde.

İki oyuncunun birlikte dergiye verdikleri pozlar sosyal medyada da çok konuşuldu ve konuşulmaya da devam ediyor. Aynı zamanda birbirleriyle ilgili sorulara da yanıt veren ikili, uyumlu çalışmalarının arkasındaki düşüncelerini de ortaya koydular.

Pusat, partneri için “Özverili olması en sevdiğim özelliği Engin’in. Çok çalışkan. Bütün set sürecinde onu gıpta ile izledim. Onunla zaman geçirmek enerjimi yükseltiyor. Onunla setteyken cevabı olmayan bir soru ya da sorun kalmıyor” yorumunu yaptı.

İşte iki oyuncunun çok beğenilen pozlarından kareler…

Editör: Wan Haber