Serdar ortaç geçtiğimiz günlerde bir magazin programına konuk olmuş ve burada 'İstinye'de 30 milyonluk evim var. Ben ölünce elemanlarıma bırakırım her şeyimi' demişti. Bunun üzerine serdat ortaç tekrar bir açıklama yaptı. İşte detaylar…

Son olarak Nişantaşında görülen Ortaç’a bu soru soruldu ve serdar ortaç ise şunları söyledi, “Nafakayı ödeyemiyorum demedim. Zorlanıyorum masraf çok dedim. Ev olayı sohbet arasında geçti. Neden olmasın. Benden sonra rahat etsinler... Ortalama 30 senedir 10-15 kişi bana bakıyor. Aile yarısı onlar. Paranın bir önemi yok artık. Sağlığım olsun. Para ile yapacağım her şeyi yaptım"

Neler söylmişti

İşte Serdar Ortaç’ın 2.sayfa programına yaptığı açıklamalar: “"30 senedir sahnelerdeyim. 1 lira birikimin yok. Eskiden Büyükada'yı alacak kadar servetim vardı. Bir yerlere koyamayacak kadar, hayal edemezsin. Ne işe yarar o para? Güzel eserler bırakıp, güzel hayat yaşayıp ölmek lazım. "

"Sıkıntı çekince her şeyin farkına varıyorsun. Kredimi dün taksitlendirdim. İhtiyacım olmasa o taksitlendirmenin ne kadar güzel bir şey olduğunu bilemeyecektim."

Aylık 400-500 bin..

Aylık olarak 400-500 bin giderinin olduğunu söyleyen Ortaç 5 milyon kredi çektiğini ve her ay 180 bin lira kredi ödediğini söyledi.

Editör: Wan Haber