Survivor gönüllüler takımında mücadele eden yarışmacılardan Steven Salam'ın kim olduğu, kariyeri ve özel yaşamı merak ediliyor. Birçok vatandaş Steven Salam'ın özel hayatına dair detayları öğrenmek için internette araştırma yapıyor. İşte, konuya dair ayrıntılar...

2011 YILINDA TÜRKİYE'YE GELMİŞ

Steven Salam, Demokratik Kongo Cumhuriyeti'nden 2011’de Türkiye’ye gelmiş. Lise ve üniversiteyi Türkiye’de okudu. Steven Salam, 2019’da Manisa Celal Bayar Üniversitesi Spor bilimleri Fakültesi Futbol Antrenörlük eğitim bölümünden mezun oldu. Türkiye'de futbolda oynayan Steven Salam, Süper Amatör Lig ekiplerinden İzmir Karayollarıspor'da forma giydi.

YOLSPOR TAKIMINDA OYNADI

Geçen sene şampiyon olan ve 1. Amatörden Süper Amatöre çıkan İzmir Karayollar (Yolspor) takımında oynadığını belirten Steven Salam “Şimdi ise asıl maceraya gidiyorum SURVİVORA” sözleri ile yarışmaya dair duygularını açıkladı.

EN BÜYÜK HAYALİYDİ

Survivor yarışmasına uzun süredir başvuru yapan Steven Salam'ın 2016'dan beri yarışmada olmak istediği ortaya çıktı. En büyük hayallerinden birinin Survivor'da yarışmak ve şampiyon olmak olduğu söyleyen Salam bu yıl bu hayale ulaşmak istediğiniz sözlerine ekledi.

Editör: Wan Haber