Televizyon tarihinin belki de en uzun soluklu yarışma programlarından biri Survivor’dır. Şüphesiz ki gönüllüler ve ünlüler arasında meydana gelen çekişmeli yarışma heyecanı daha da artırmaktadır. Özellikle de AcunMedya tarafından gerçekleştirilen bu dev organizasyonda yarışmak amacıyla vatandaşlar sıklıkla arama motorlarında soru sormaktadır.

Son zamanlarda Özellikle de arama motorlarında Survivor yarışması ile ilgili sorulan soruların başında Survivor 2021 başvuru nasıl yapılır?  Gelmektedir.

Bu konuyu merak edenler ya da acunmedya tarafından gerçekleştirilen Survivor yarışmasına katılarak hem eğlenmek hem de zorlu şartlarda yaşamayı öğrenmek Tabii ki de para kazanmak amacıyla bekleyen bütün vatandaşlar meraklarını gidermek amacıyla bu makale hazırlandı.

Survivor’a Nasıl Başvurulur?

Survivor isimli yarışma programına başvuruda bulunmak amacıyla adaylardan www.tv8basvuru.com/başvuru/survivor/ 2 adresinde bulunan başvuru formunda istenilen bilgileri eksiksiz ve doğru bir şekilde tamamlamaları gerekir. Diğer taraftan bütün dünya ile beraber Türkiye’de de etkili olan koronavirüsü salgını sebebiyle sadece videolu başvuruların değerlendirmeye alınacağı da adayların dikkat etmeleri gereken hususların başında gelmektedir.

Survivor 2020 Başvurusu Ne Zaman Yapılacak?

2020 Survivor başvurularının 2020 senesi yaz ve sonbahar mevsimlerinde yani aylarında değerlendirilmeye alınması bekleniyor. Yeni sezonunda herhangi bir problemin meydana gelmesi ya da iptal veya erteleme gibi bir durum söz konusu olmaz ise eğer 2021 senesi İlkbahar aylarında başlaması beklenmektedir.

Survivor Başvuru Formunda İstenilen Belgeler Bilgiler

Katılımcıların adı, soyadı, cinsiyet, elektronik posta adresleri, boy-kilo, iş, ev telefonları, cep telefonları, yaşadıkları şehir, doğum tarihleri, doğum yerleri, sorulduğu zaman nereliyim dedikleri ile ilgili cevap, mesleklerinin ne olduğu, en son bitirdikleri okul adını ve bölümü, medeni halleri, çocukları var mıdır yok mudur, kaç çocukları var ise bunların isimlerini, daha önce Survivor programında yarışmacı olarak katılanlardan hangisini kendilerine yakın hissettikleri ile ilgili cevapları,

Sigara kullanıp kullanmadıkları ile ilgili cevapları, hangi sporları yaptığı, ciddi bir sağlık problemlerinin bulunup bulunmadığı, yüzme bilip bilmedikleri,  Survivor’a ne için katılmak istedikleri, Survivor’a katılmak amacıyla hangi özelliklerine güvendikleri cevaplar, 3 kelime ile kendi kişiliklerini ifade edilmeleri istenildiğinde bunu nasıl cevaplayacakları ve çok daha fazla sorular Survivor 2021 yarışması ile ilgili katılım sağlamak isteyen yarışmacı adaylarına yöneltilen soruların başında yer almaktadır.

Editör: Wan Haber