2020 yılında Survivor’a katılan Aycan Yanaç, adada kaldıkları süre içerisinde özelikle kadınlar kişisel bakımlarını nasıl yaptıklarını hepsini tüm detaylarıyla anlatı.

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2020 ile yıldızı parlayan kadın futbol takımı oyuncusu Aycan Yanaç, eski yarışmacılardan Semih Öztürk'ün YouTube kanalına konuk oldu. Yanaç, programda ekranda gösterilmeyen ve konuşulmayan detaylarla ilgili de bilgi verdi.

" Biz regl olamıyorduk "

Öztürk'ün "Survivor'da regl olunduğunda nasıl yarışıyordunuz?" sorusuna cevap veren Yanaç, "Biz regl olamıyorduk. Yemek yiyemiyorduk. Vitamin, enerji alamadığımız için regl olamıyorduk. Olmuyordu, bir süreden sonra zaten ayaklarımız su topluyordu. Ayak bileklerimiz şişiyordu. Bilmiyorum fark ettiniz mi biz kadınlar şişmeye başlıyorduk. Sonlara doğru ödülleri kazandık. O zaman kendimize geliyorduk. Başlarda çok kötüydü hiç regl olmuyorduk."

Aycan Yanaç "İç çamaşırı giyebiliyor muydunuz?" sorusuna ise şu yanıtı verdi: "Tabii ki de üstümüzde kıyafet tek bir tane vardı. Ara sıra değiştiriyorduk. Ceketimiz, uzun eşofmanımız vardı. İki üç tane de iç çamaşırına çantamızda izin veriyorlardı."

" Genellikle bütün kadınlar Survivor'a gitmeden lazer oluyorlar "

Survivor'da yarışan kadınlar hakkında en merak edilen sorularında biri de tüyler ile nasıl başa çıktıklarıydı. Bu konu hakkında da samimi açıklamalarda bulunan Aycan Yanaç, "Genellikle bütün kadınlar Survivor'a gitmeden lazer oluyorlar. Kimsenin ağdaya ya da jilete ihtiyacı olmuyordu. Öyle bir problem yaşamıyordu" dedi.

Editör: Wan Haber