Vin Diesel’i biz Galaksinin Koruyucularından net bir şekilde tanıyoruz. Filmde sevimli ağaç yaratığı Groot’un seslendirmesini yapmıştı. Galaksinin Koruyucuları filminden önce ünlü aktör Vin Diesel pek çok çizgi roman ve süper kahraman rolünde de oynamıştır. Ayrıca Vin Diesel, daha önceden DC de bazı karakterleri canlandırmasını üstlenmiştir ve bunlardan biri de yine çoğumuzun bildiği The Iron Giant’dir. Bu devasa demir robotunun da seslendirmesini üstlenmiştir. Vin Diesel DC eğer oynarsa DC de ona göre birçok karakter var ve bunlar Martian Manhuter, Deapman, Dr. Manhattan ve Bane gibi karakterler olabilir.

Vin Diesel’in Canlandırması Gereken Karakterler Hangileridir?

Vin Diesel Oynasaydı İyi Oynayacağı Karakterler

Martina Manhunter

Martina Manhuter son zamanlarda DC de görülmese de DC hayranlarının çok sevdiği Marslı kahramandır. Back Snyder in orjinal planlarında yer alan bir karakterdir. Kahraman ne kadar insan ve dev şekline giriyor olsa da hepimizin bildiği gibi kaslı yeşil bir dev kahramandır. Bu karakterin seslendirmesi Vin Diesel tarafından yapılabilir.

Dr. Manhattan

Genellikle hepimizin Watchmen serisinden bildiği Dr. Manhattan, DC'nin evreni sıfırlandığı ana DC evrenine geçmiştir. Dr. Manhattan nükleer bir fırının içinde uzun süre kalma sonucuyla özel güçlere kazanmış ve bu sayede Dr. Manhattan kahramanı ortaya çıkmıştır. Vin Diesel bu kahramanı canlandırabilirdi.

Deapman

Bostan Branş oldukça komik neşeli ve yaşam dolu bir kişi olsa da kendisi aslında ölüdür. Bir trapez sanatçısı olarak öldükten sonra başka kişilerin bedenlerini kontrol altında tutma ve kontrol etme gücüne sahip olduğunu görür ve bunu suçla savaşmak ve iyilik için kullanır.

Bane

Bane kahramanının genelde iki versiyonundan sadece birini görebiliyoruz. Karizmatik ve agresif bir lider ya da bedeninde sadece kaslarını kullanan bir dövüş makinesi. Vin Diesel her iki rolü de yapabilecek bir kişi olarak karşımıza çıkıyor.

Editör: Wan Haber