Kapadokya birçok medeniyete ev sahipliği yapmış zengin coğrafyası ve tarihi yapılarıyla meşhur bir yerdir. Taşkonaklar olarak Kapadokya’nın rüya dolu atmosferi ile dostlarımıza verdiğimiz hizmeti birleştirerek mağaza konseptli butik otel hizmeti vermekteyiz. Kapadokya’yı keşfetmek için geldiğinizde ya da hatıralarınızdan silinmeyen bir balayı tatili için sizi görkemli ve tarih kokan butik otellerimize bekliyoruz. Kapadokya butik otel hizmeti verdiğimiz Kapadokya’nın Uçhisar kentine İstanbul’dan, Ankara’dan, İzmir’den ve çevre illerden kolaylıkla ulaşılabilmektedir. Otelimize geldiğinizde hem size özel hizmetlerimizden yararlanabilir hem de aktivitelerimizle tatilinizin keyfini çıkarabilirsiniz. Özellikle yaz döneminde yoğunluk olması sebebiyle erken rezervasyon yaptırmanızı öneririz. Erken rezervasyon yaptırmak ve ayrıcalık fırsatlarımızdan yararlanmak için web sitemizdeki ilgili numaralarımızdan bize ulaşabilirsiniz.

Taşkonaklar Mağara Konseptli Butik Otel Hizmetleri

Uçhisar bölgesinin tam merkezinde titiz ve uzun süren restorasyon çalışmalarından sonra hizmetinize sunulan Taşkonaklar,kendinizi özel hissettirecek süitleri ve odaları ile Kapadokya ruhunu yansıtmaktadır.Taşkonaktaki her odanın bir mazisi ve hatırlardan çıkmayacak bir hikayesi vardır.Otelimizden 5 dakika mesafede olan Güvercinlik Vadisi kendinizle baş başa kalacağınız muazzam bir yerdir.Şehir stresinden uzak sadece huzurun ve sakinliğin buluştuğu Taşkonaklar Kapadokya’nın en gözde oteldir. Kapadokya balayı otelleri arasında farklı bir konuma ve özelliklere sahip otelimiz farklı aktiviteler de unutulmaz deneyimler yaşama fırsatı sunmaktadır.

Taşkonaklar Butik Otelinde Odalarımız Nasıldır?

Uçhisarın en popüler ve uğrak konaklama mekanı Taşkonaklar otelinde birbirinden farklı tarzda ve ultra lüks özellikte odalar mevcuttur.Taşkonakta yer alan odalar şu şekildedir:

Delüks Odalar

Otelimizde bulunan Delüks odalar Delüks mağara oda,Delüks şömineli oda ve Balkonlu Delüks odalar olarak özelliklerine göre ayrılmıştır.Delüks mağara odaların her biri 20,25,30,35 metrekare olup büyüklüklerine göre sıralanmıştır.Odalarda tek ve çift kişilik yatak seçenekleri bulunmaktadır.Ayrıca odalarda klima,duş,teras gibi size tam konfor sağlayacak özellikler bulunmaktadır.

Delüks şömineli oda kışın yanan şöminenin başında ısınmak ve sohbet etmek için mükemmel bir seçim olacaktır.Yaz mevsiminde de akşam vakitlerinde hava soğuk olduğundan bu odalarda şömine keyfi yaşayabilirsiniz.Dilerseniz balkonlu delüks odamızda yer alan balkonumuzda da çayınızı,kahvenizi yudumlayabilirsiniz.

Şömineli Junior Suitler

Şömineli Junior süitler çift kişilik ya da iki adet tek kişilik yatak seçenekleri ile hizmetinize sunulmuştur.Her bir odamızda şömine keyfi yaşayabilir ve duş,teras,klima ve oturma alanlarımızda huzurlu dakikalar geçirebilirsiniz.

Suit Odalar

Taşkonaktaki süit odalarımız aile süit odası,şömineli ve balkonlu tek odalı süit,şömineli ve teraslı süit olarak ayrılmaktadır.

Jakuzili Deluxe Teras Oda

Taşkonak otelimizin en çok tercih edilen odalarından biri olan Jakuzili odamız ısıtmalı jakuzi ile günün yorgunluğunu atacağınız harika bir odadır.Ayrıca odanın şömine,klima ve terası gibi ayrıntıları da size ultra konfor yaşatacaktır.

Jakuzili Royal Süitler

Kapadokya manzarasının seyrine dalacağınız bu odada çift kişilik ve tek kişilik 2 adet yatak,şömine,klima,giyinme,odası,jakuzi,teras gibi tatilin keyfini çıkaracağınız ultra lüks özellikler bulunmaktadır.Tüm bu muhteşem özelliklere ek olarak sizlere sadece royal süite ait Nespresso Kahve,Gillchrist&Soames banyosu ikramları bulunmaktadır.

Şömineli Royal Queen süitimizde 2 tane ayrı özel teras,ısıtmalı dış mekan jakuzisi ve odaya özel bahçe mevcuttur.Şömineli Royal Queen süite özel ikramları arasında Nespresso Kahve,Molton Brown Banyo Koleksiyonu ve özel bornozlar vardır.

Şömineli Royal King süiti de L koltuklu oturma alanı, tekli koltuklar, oturma gruplu teras, dış mekan jakuzili teras, seyir terası ve özel ikramları ile tam Kapadokya’nın keyfini çıkarabileceğiniz bir odadır.

Editör: Wan Haber