Çarkıfelek programıyla bir döneme damga vuran Mehmet Ali Erbil son zamanlarda hastalıklarla boğuşuyor. Geçirdiği rahatsızlıkları atlatmaya çalışan Şovmen Erbil, bu günlerde kızı Yasmin Erbil ile gündeme geliyor. Peki Yasmin Erbil kimdir ve kaç yaşında?

Mehmet Ali Erbil ile eski eşi Nergis Kumbasar'ın çocuğu olan Yasmin Erbil sosyal medyada paylaştığı cesur pozlarıyla gündem oluyor. Her gün farklı fotoğraflarla magazin basınına malzeme olan Yasmin Erbil, gittiği mekanlarla da dillere düşmeye devam ediyor.

Sokakta magazin muhabirlerine yakalanan Yasmin Erbil, "birine benzettiniz galiba" sözleriyle gazetecileri atlatmaya çalışıyor. Yasmin Erbil'in sürekli başvurduğu bu yol artık magazin basını tarafından çözülmüş durumda. 

YASMİN ERBİL'İN DEKOLTESİNİ SANSÜRLEMİŞTİ

Geçtiğimiz haftalarda doğum gününü kutlayan Yasmin Erbil, babasının paylaştığı fotoğrafla çok konuşulmuştu. Mehmet Ali Erbil kızının fotoğrafındaki dekolteyi sansürlemişti. Paylaşım yapılan fotoğraf sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasına girmişti. 

YASMİN ERBİL KİMDİR? KAÇ YAŞINDA VE NERELİ?

Mehmet Ali Erbil ve Nergis Kumbasar'ın kızları olan Yasmin Erbil 2 Aralık 1995 tarihinde dünyaya gelmiştir. Yasmin Erbil henüz 1 yaşındayken annesi ve babası boşanma kararı almıştır.Yasmin Erbil'in kendisinden 13 yaş büyük Sezin Erbil adında bir ablası var. Babasının annesinden sonra evlendiği Tuba Coşkun'dan Ali Sadi adında bir oğlu olmuştur. Yasmin'in kardeşi Ali Sadi kendisinden 11 yaş küçüktür. Yasmin Erbil, Saint Benoit Fransız Kız Lisesi’nde eğitim görmüştür. Yasmin'in anne ve babası gibi televizyon ekranlarında kariyer yapmayı hedeflediği biliniyor. 

YASMİN ERBİL'İN SEVGİLİSİ VAR MI? KİM?

Yasmin geçtiğimiz yıl iş dünyasının tanınmış ismi sanayici Cezmi Mutlu’nun oğlu Kerem Can Mutlu ile görüntülenmişti. 26 yaşındaki Kerem Can ile ilişkisi olduğu öne sürülen Yasmin Erbil magazin gündeminde sıkça konuşulmuştu. 

Editör: Wan Haber