Bir döneme damga vuran Doktorlar dizisi ile gündeme gelen Yasemin Özilhan birçok tecrübe kazanmıştır ve herkesin beğenisini almıştır. Doktorlar dizisinin Ela’sı Yasemin Özilhan, yıllar sonra aynı karakter ile Mucize Doktor dizisinin kadrosunda yer almıştı. Doktorlar dizisinde yer aldığı Ela karakteri ile ünlenen Özilhan, yıllar sonra doğan kızına da Ela adını vermiştir. Hayranları bu durumu, kariyerinin dönüm noktası olan rolü ile bağlantısı olduğunu düşünüyor. Güzelliği ile dikkat çeken Özilhan, paylaştığı her fotoğraf ile gündeme gelmeye devam ediyor. Mucize Doktor dizisine konuk oyuncu olduktan sonra çok konuşulan Özilhan, paylaşımlarında çok zayıf ve kemikli olmasıyla konuşuldu. Her paylaştığı fotoğrafta bir kemik ve zayıflık yakalayan magazinciler, uzun süre gündemde tutmuşlardı.
Yasemin Özilhan kimdir?
Güzel oyuncu Yasemin Özilhan 1985 yılında hayata gözlerini açmıştır. Özilhan Almanya’da dünyaya geldi. İstanbul’a gelen ve eğitimlerine İstanbul’da devam etmek isteyen Özilhan, İstanbul Bilgi Üniversitesi Halkla İlişkiler Mezunu olmuştur. Eğitimleri sonrasında modellik yapmaya başlamıştır ve çok beğenilen bir yüz olmuştur. Oyunculuk dünyasının en sevilen ismi olan Yasemin Özilhan, birçok dev projede yer almıştır. Aşk Oyunu ve Doktorlar gibi başarılı projelerde imzası bulunmaktadır. 
Yasemin Özilhan kiminle evli?
Yasemin Özilhan 2011 yılında İzzet Özilhan ile dünya evine girmiştir. Yaz gelini olan Yasemin Özilhan, paylaşımları ile büyük ilgi görmüştü. Yasemin Özilhan ve İzzet Özilhan’ın iki tane çocuğu vardır. Emine ve Ela isimleri verdikleri kızları ile sık sık paylaşım yapan çift, muhteşem evlilikleri ile herkesin beğenisini topluyor.
İzzet Özilhan kimdir?
İzzet Özilhan ve Yasemin Ergene 2011 yılında dünya evine girdiler. İzzet Özilhan Anadolu Grubu Onursal Başkanıdır. Kamil Yazıcı ile ortaklık yapan İzzet Özilhan temellerini attıkları grubu yavaş yavaş büyütmeyi başarmışlardır. 39 yaşındaki ünlü iş adamı, Tuncay Özilhan’ın oğludur. 

Editör: Wan Haber