Komedi ve drama tadındaki Menajerimi Ara dizisi herkesin gözde dizisi olmaya devam ediyor. Komedi dolu dizinin bölümleri dikkat çekmekle kalmıyor, sosyal medya hesaplarının en çok konuşulan dizisi olmaya devam ediyor. Star TV ekranlarının sevilen dizisinde oyuncuların başarısı herkesin dikkatini çekti. Trend listelerinin birincisi olan dizi, yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. 
Menajerimi Ara dizisi nerede çekiliyor?
Star TV ekranlarının sevilen dizisi Menajerimi Ara, İstanbul’da çekimlerine devam ediyor. İstanbul Maslak’ta yapılan çekimler tüm hızı ile devam ediyor. Menajerimi Ara dizisinin oyuncuları büyük bir başarı ile çekimlere devam ediyor. Her bölüme konuk olan ünlü isimler büyük bir titizlik ile konuk ediliyor. Diğer yandan dizinin ünlü isimlerinin en çok sevenleri, bölümün reyting sıralamalarında ciddi bir değişim yaratıyor. Diziye her bölüm gelen yeni isimler menajerlik hizmeti almak istiyor ve gidişat bu şekilde bağlanıyor. 
Menajerimi Ara dizisinin oyuncusu Yaprak Medine kimdir?
Menajerimi Ara dizisinin güzel oyuncusu Yaprak Medine, diğerleri kadar tecrübeli değil. Oyunculuk konusunda ilk deneyimini Menajerimi Ara dizisinde yaşadı. Yaprak Medine, 1997 yılında hayata gözlerini açtı. İstanbul’da dünyaya gelen ünlü oyuncu yaşamına İstanbul’da devam etti. Oyunculuk eğitimi aldıktan sonra Menajerimi Ara dizisine başlayan güzel, reklamların sevilen yüzüydü. Yaprak Medine, Eti karam gurme reklamlarından bilinen bir yüzdür. Kısa dizi ve filmlerde oynayan Medine, ilk ve dev projesi olan Star TV dizisinin sevilen yüzü olmuştur. Beren karakteri ile ekranlara gelen Yaprak Medine, kısa süre içinde büyük ses getirmiştir. 
Yaprak Medine’nin mesleği nedir?
Menajerimi Ara dizisinin sevilen oyuncusu Yaprak Medine, Hemşirelik bölümü mezunu olmuştur ve hastanede uzun yıllar çalışmıştır. Ancak oyunculuk kariyerini istediği için mesleğini bırakıp oyunculuk eğitimi almıştır. Oyunculuk eğitimi henüz yeni bitmiştir. Eğitimi biter bitmez kendisini Menajerimi Ara dizisinde bulmuştur. 

Editör: Wan Haber