Ünlü oyuncu Laura Prepon, Scientology tarikatından ayrıldığını ve yogaya başladığını açıkladı.

Dünyaca ünlü oyuncular arasında yaygın olan Scientology tarikatında yaprak dökümü sürüyor. Son olarak ünlü oyuncu Laura Prepon tarikattan ayrıldığını açıkladı.

İki çocuk annesi olan Laura Prepon, Scientology Tarikatı’ndan ayrıldığını "Artık meditasyon yapıyorum" diyerek açıkladı.

Amerikalı oyuncu Scientology'den ayrılmanın ve anneliğin hayatına yenilik getirdiğini söyledi. Kendisi gibi oyuncu eşi Ben Foster'la meditasyon yapmaya başladığını söyleyen Prepon şu açıklamaları yaptı;

"Artık Scientology'nin parçası değilim. Çocukluğumdan beri her zaman çok açık fikirli oldum. Katolik ve Yahudi olarak yetiştirildim. Kiliselerde dua ettim, tapınaklarda meditasyon yaptım. Çin meridyen teorisini okudum. Yaklaşık 5 yıldır Scientology öğretilerini uygulamıyorum ve artık hayatımın parçası değil. Her gün meditasyon yapıyoruz ve bundan gerçekten hoşlanıyorum çünkü kendi sesimi duymamı sağlıyor ve bu birlikte yapabileceğimiz bir şey." 

SCİENTOLOGY NEDİR?


 
ABD'li bilim kurgu yazarı L. Ron Hubbard tarafından geliştirilen tarikat. Başlarda kişisel gelişim için bir felsefe iken dini bir akıma dönüşmüştür.

Kaynak:İlan365

Editör: Wan Haber