Televizyon projelerinin sevilen yüzü olan Ulaş Tuna Aslantepe, yeni projeleri ile dikkat çekmeye devam ediyor. Ulaş Tuna Aslantepe, şimdilerde yeni projesi olacak Barbaros dizisine hazırlanıyor.Barbaros dizisi kısa bir süre sonra ekranlara çıkmaya hazırlanıyor.
Barbaros dizisinin oyuncuları kim olacak?
TRT ekranlarının yeni dizisi Barbaros, birçok ünlü isim ile birlikte çalışacak. Barbaros dizisinde Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Aslantepe, Belçim Bilgin, İsmail Filiz, Batuhan Bayar ve Çağatay Ulusoy gibi isimler yer alacak. Barbaros dizisinde daha birçok oyuncu yer alacak. Birbirinden ünlü ve başarılı isimleri bir arada görmek mümkün olacak. 
Barbaros dizisinin konusu ne olacak?
TRT ekranlarının yeni dizisi olacak Barbaros, Osmanlı döneminin en meşhur denizcisinin hayatını anlatmaktadır. Osmanlı denizinin patronu olan Barbaros’un hayatı detaylı bir şekilde anlatılacak. Dizinin yapımcısının açıklamalarına göre sadece hayatı değil birçok detayın da bulunduğu öğrenildi. Barbaros Hayrettin Paşa’nın hayatı, işleri, zaferleri, savaşları, başarıları ve daha birçok konu dizide işlenecek. 
Ulaş Tuna Aslantepe kimdir?
Yakışıklı oyuncu Ulaş Tuna Aslantepe, 1988 yılında hayata gözlerini açtı. 33 yaşındaki ünlü oyuncu İzmirlidir ve İzmir’de dünyaya gelmiştir. Üniversite hayatı için İstanbul’a giden Aslantepe, İstanbul’da yaşamaya başladı ve hala yaşamaya devam etmektedir. Lise yıllarında İstanbul Erkek Lisesi mezunu olmuştur. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi mezunu olmuştur. Üniversite yıllarından sonra oyunculuk kariyerine başlayan Ulaş Tuna, asıl olarak Sen Anlat Karadeniz dizisinden tanınmıştır. Daha önce birkaç projede yer alan Aslantepe, yıldızını bu dizide parlatmıştır. Sen Anlat Karadeniz dizisinin başrolü olduğu zaman birçok kişi tarafından sevilmiştir. Yakışıklı oyuncu şimdilerde Barbaros adlı dizide rol almaya hazırlanıyor. 
Ulaş Tuna Aslantepe’nin boyu kaçtır?
Barbaros dizisinde rol almaya hazırlanan Ulaş Tuna Aslantepe 1.89 boyundadır. 

Editör: Wan Haber