9 yıl aradan sonra Star TV ekranlarında tekrar yayınlanmaya başlayan İbo Show'un geçtiğimiz haftaki konukları arasında bulunan Ceylan, sesi ile adeta gündem oldu.

Ceylan'ın kim olduğu ile ilgili sorular arama motorlarında sorulmaya başlandı. Küçük Ceylan olarak bilinen Ceylan 26 Haziran 1974 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Henüz 10 yaşında olduğu 1984 tarihinde Şarkıcılık faaliyetlerine başlayan Ceylan o zamanlarda seslendirmiş olduğu eserlerle geniş kitleler tarafından tanındı.

Aslen Tuncelili olan Ceylan, 1974 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Tam adı Ceylan Avcı olan Türkücü, Babasının işi sebebiyle küçük yaşlardan itibaren müzik dünyasının içinde bulunmaya başladı. İşte Ceylan ile ilgili merak edilen detayların tamamı haberimizde…

Türkücü Ceylan Kimdir, Nerelidir?

Çocukluk seneleri Almanya'da Geçmiş olan Ceylan, 1983 tarihinde girmiş olduğu bir müzik yarışmasında 1. Olmuştur. 1984 tarihinde ailesiyle beraber Türkiye'ye dönüş yapan türkücü Ceylan, henüz 10 yaşındayken ilk albümünü yaptığında herkes onu Küçük Ceylan olarak biliyordu. 1986 senesinde çıkarmış olduğu üçüncü albümü 'Seni sevmeyen ölsün' 1 Milyon 300 Bin adet satış rakamına ulaşmayı başarmıştır.

Türkücü Ceylan Kaç Evlilik Yapmıştır?

  • 1991 senesinde halasının oğlu Erhan Bozkurt ile Almanya'da Dünya evine giren Ceylan'ın ilk evliliği çok uzun sürmedi. Ceylan'ın bu evlilikten 1992 senesinde dünyaya gelen melodi adındaki bir kızı vardır.
  • 2000 senesinde İbrahim Tatlıses'in oğlu Ahmet Tatlı ile dünya evine giren Ceylan'ın bu evliliği ise 2002 senesinde bitti
  • 2006 senesinde 3. Evliliğini Türkücü Murat Kurşun ile gerçekleştiren Ceylan'ın bu Evliliği de 1 yıldan daha kısa sürdü.
  • 20 Eylül 2011 tarihinde ise iş adamı güncel Taner ile dünya evine giren Ceylan'ın bu evliliği 2012 senesinde sonlandı.

Yani, Küçük Ceylan olarak hayatımıza giren türkücü Ceylan şimdiye kadar 4 defa evlenmiş ve 4 Evliliği de bitmiştir.

Editör: Wan Haber