Evlilik Sözleşmesi adlı dizide yer almaya hazırlanan ve daha önceki projelerinde kendini gösteren Tülay Günal, başarılarına başarı katmıştır. Yaşına rağmen büyük performans gösteren Tülay Günal, yeni projesi ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Birbirinden başarılı projelerde kendini gösteren ünlü oyuncu şimdilerde tekrar ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Uzun bir süre ekranlarda olan ve herkesin dikkatini çeken bir isim olan Günal, birçok meşhur dizide kendini göstermiştir. Yetenekleri ve başarılı olması ile dikkat çeken Tülay Günal, birçok projesi ile hakkından çok kez söz ettirmiştir. 
Tülay Günal kimdir?
Güzel oyuncu Tülay Günal 1970 yılında hayata gözlerini açmıştır. Kastamonu doğumlu olan Günal, kısa süre sonra İstanbul’a gelerek eğitimlerini burada devam ettirmiştir. Özellikle tiyatro alanında büyük başarı elde eden Günal, Asi dizisi ve Sis ve Gece filmi ile tanınmaktadır. Birçok başarılı projede imzası olan Günal, yer aldığı dönemlerde yoğun ilgi görmüştür. Diğer yandan sosyal medya hesapları da yoğun ilginin odağında olmuştur. Birçok projede yer alan ünlü isim, şimdilerde konusu ile dikkat çeken Evlilik Sözleşmesi dizisinde kendini göstermeye hazırlanıyor.
Tülay Günal hangi burçtur?
Başarılı oyuncu Tülay Günal 9 Eylül doğumludur yani Başak burcudur. 
Tülay Günal hangi dizilerde rol aldı?
Başarılı oyuncu Tülay Günal Kördüğüm, Yuvadan Bir Kuş Uçtu, Rüzgarda Salınan Nilüfer, Sis ve Gece, Çıplak Gerçek, Servet, Asi, Fi, Çatı Katı Aşk, Tatlı Küçük Yalancılar, Umutsuz Ev Kadınları, Birlikte Öleceğiz ve Küçük Günahlar adlı projelerde yer almıştır. 

Editör: Wan Haber