Son zamanların reyting rekorları kıran dizisi Camdaki Kız, yeni oyuncuları tanıtmanın yanı sıra ekranların sevilen yüzlerini de izleyicinin karşısına çıkarmıştır. Ünlü dizi yayınlandığı her bölümde sosyal medya hesaplarının gündemi olmuştur. Birbirinden ünlü isimler bir araya gelerek muhteşem bir yapıt için çalışmalarına devam etmektedirler. Camdaki Kız dizisi tüm çalışmaları ile yayınlanmaya devam ederken, gündem olma ve meşhurlaşması hızla artmaktadır. Camdaki Kız dizisi ilgi odağı olmaya devam ederken oyuncuları da araştırılmaya başladı. Tuğrul Tülek büyük ilgi ile izlendi ve ünlü ismin kim olduğu hakkında araştırmalar yapıldı. 
Tuğrul Tülek kimdir?
Camdaki Kız dizisinin beğeni toplayan oyuncusu Tuğrul Tülek 1976 yılında hayata gözlerini açmıştır. Türk televizyonlarının sevilen yüzü olmaya uzun yıllar devam etmiştir. Oyunculuk kariyerine gelene kadar birçok alanda eğitimler almıştır. Tiyatroya ilgi duyan ünlü isim 2000 yılından bu yana tiyatro ile ilgilenmeye devam ediyor. Ekranların sevilen yüzü olmuştur ve olmaya devam etmektedir. Kanal D ekranlarında sevilen dizi olan Camdaki Kız onun yüzünün tanınmasına yardımcı olmuştur. Tuğrul Tülek bu diziden sonra daha fazla ün kazanmıştır. 
Tuğrul Tülek hangi burç?
Camdaki Kız dizisinin sevilen yüzü Tuğrul Tülek 26 Eylül doğumludur. Ünlü oyuncu Terazi burcudur. 44 yaşında olan Tülek, oyunculuk kariyerine hala devam etmektedir. 
Tuğrul Tülek hangi dizilerde oynadı?
Tuğrul Tülek, Keşanlı Ali Destanı, Karakol, Mükemmel Çift, Kalp Ağrısı, Sınıf ve Karamel gibi projelerde yer almıştır. Çeşitli tarzda birçok projede yer alan Tuğrul Tülek 2008 yılından sonra ekranların sevilen yüzü olmaya başlamıştır. Ünlü isim yer aldığı her projede büyük ilgi görmüştür ve çalışmalarını mükemmel şekilde devam ettirmiştir. Yer aldığı her projede yıldızı parlamıştır ve parlamaya devam ediyor. 

Editör: Wan Haber