Teşkilat dizisinde yer alan Ezgi Şenler hem güzelliği hem de oyunculuğu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor! Son zamanların en popüler oyuncuları arasında yer alan Ezgi Şenler daha önce de birçok yapımda karşımıza çıktı.

Oyunculuk performansı ile herkesten tam not alan Ezgi Şenler gelecek vadeden genç oyuncular arasında yerini alıyor! TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisindeki Pınar karakteri ile sevilen Ezgi Şenler'i yakından tanımaya ne dersiniz?

Ezgi Şenler kimdir?
28 Ocak 1993 senesinde Ankara şehrinde dünyaya geldi. Ortaokul ve lise eğitimini tamamladıktan sonra yüksek öğrenimini Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Modern Dans Bölümünde almaya başladı ve mezun oldu. Çocuk küçük yaşlardan itibaren dansla ilgilenen Ezgi Şenler daha 9 yaşındayken Ankara Devlet Opera ve Balesi'nde Çocuk Balesi Bölümüne girmiş ve burada tam iki yıl boyunca eğitim almıştır. Birkaç yıl sonra Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Klasik Bale Bölümünü kazanan Ezgi Şenler sanatla yakından ilgilenmektedir. Dansın yanında oyunculukla da ilgilenmeye başlamıştır ve oyunculuk alanında da eğitimler almıştır. Ezgi Şenler ilk olarak karşımıza 2016 senesinde Kanal D ekranlarında yayınlanan Bodrum Masalı dizisindeki Aslı karakteri ile çıkmıştır. Bu dizideki performansı ve rolüyle kendisini herkese sevdirmeyi başarmıştır. 2018 senesinde ise Nefes Nefese isimli dizide yer almıştır. 2019 yılında Canevim dizisiyle ATV ekranlarında yer alan güzel oyuncu 2020 yılında ise Furkan Andıç, Yiğit Kirazcı ve Nilay Deniz ile birlikte Çatı Katı Aşk dizisinde rol almıştır. Şu an ise TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisinde Pınar karakteri ile karşımıza çıkmaktadır.

Ezgi Şenler'in yer aldığı projeler:
2016    Bodrum Masalı    Aslı    
2018    Nefes Nefese    Mercan    
2019    Canevim            Müjgan 
2020    Çatı Katı Aşk    Ayşen Yılmaz    
2021-    Teşkilat    Pınar Gümüş    

 

Editör: Wan Haber