Pazar akşamları TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisi oyuncu kadrosu ile çok konuşuluyor! Renkli karakterlerin yer aldığı dizide en çok dikkat çeken isimlerden birisi de Gürcan karakterine hayat veren Uğur Ahmet Say oldu.

Dizide hacker rolüyle karşımıza çıkan Uğur Ahmet Say daha önce birkaç yapımda yer aldı. Uğur Ahmet Say'ı yakından tanımaya ne dersiniz?

Uğur Ahmet Say kimdir?
16 Ekim 1986 yılında Manisa'da dünyaya geldi. Oyunculukla hep ilgili olan Uğur Ahmet Say, ilköğretim ve lise eğitimini tamamladıktan sonra. Afyon Kocatepe Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünü kazanmıştır ve buradan mezun olmuştur. Daha sonra ise  Celal Bayar Üniversitesi Yeni Türk Edebiyatı Bölümünde yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır. Yüksek lisans eğitimi sırasında Manisa Belediyesinin Tiyatrolarında çalışmaya başlamıştır. Oyunculukla yakından ilgilenmeye başlayan Uğur Ahmet Say böylelikle İstanbul'a gelmiş ve dizi & sinema projelerinde yer alarak izleyicilerin karşısına çıkmıştır. İlk olarak Acun Medya tarafından yapımcılığı yapılan Komedi Türkiye programında yer almıştır. Daha sonra ise Kanal D ekranlarında yayınlanan Artiz Mektebi isimli bir oyunculuk yarışmasına katılmıştır. Daha sonra ilk dizi projesi olan Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde rol alarak izleyici karşısına çıkmıştır. Kanal D ekranlarında yayınlanan başrolünü Halit Ergenç ve Bergüzar Korel'in paylaştığı Vatanım Sensin dizisinde de yer alan Uğur Ahmet Say şu an ise TRT 1 kanalında yayınlanmakta olan Teşkilat dizisinde Gürcan karakteri ile izleyicinin karşısına çıkıyor.

 

Editör: Wan Haber