Güzelliğiyle dikkatleri üzerine çeken Ezgi Eyüboğlu son dönemde yer aldığı Teşkilat dizisiyle herkesin beğenisini kazanıyor! Oyunculuk performansı ile büyük bir izleyici kitlesin edinen Ezgi Eyüboğlu sosyal medya platformlarında da en çok konuşulan oyuncular içinde yer alıyor!

Oyunculuk kariyeri boyunca oldukça önemli dizi ve filmlerde yer alan Ezgi Eyüboğlu kendisini kanıtlama fırsatı bulmuş ve yeteneği ile ön planda olmuştur. TRT1 ekranlarında yer alan Teşkilat dizisiyle karşımıza çıkan Ezgi Eyüboğlu dizide 'Ceren' karakteri karşımıza çıkıyor.

Ezgi Eyüboğlu kimdir?
15 Haziran 1988 senesinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Ortaokul ve lise eğitimini bitirdikten sonra İstanbul Üniversitesi İktisat Bölümünü kazanmıştır daha sonra ise Bahçeşehir Üniversitesi ileri oyunculuk bölümünde yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır. Gençlik yıllarından beri oyunculuğa ilgisi olan Ezgi Eyüboğlu ilk olarak Senin Uğruna ve Arka Sokaklar gibi yapımlarda yer almıştır. Daha sonra Kalbim Seni Seçti ve Muhteşem Yüzyıl gibi dizilerde yer alarak dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Sudan Bıkmış Balıklar dizisinde Zeynep karakteri ile başrolü oynamıştır. İntikam, Yasak ve Ulan İstanbul gibi yapımlarda da yer alan Ezgi Eyüboğlu asıl çıkışını ise Fox tv ekranlarında yayınlanan Adı Mutluluk dizisindeki Kumsal karakteri ile yapmıştır. Daha sonra Payitaht Abdulhamit ve Bir Aile Hikayesi gibi dizilerde de yer alarak izleyici karşısına çıkmıştır. Ezgi Eyüboğlu aynı zamanda Kutsal Damacana Dracoola ve Yol Arkadaşım 2 gibi sinema filmlerinde de yer almıştır. Şu an ise TRT1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisinde yer almaktadır. Ezgi Eyüboğlu, 2016 senesinde meslektaşı Kaan Yıldırım ile evlenmiş ancak 2019 senesinde boşanmıştır. Şu an ise Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin ile bir süredir birliktelik yaşıyor.

 

Editör: Wan Haber