Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Sadakatsiz, oyuncuları ile ilgi odağı oluyor. Daha önce nadir görülen yüzler bu dizide parlamaya başladı. Sadakatsiz dizisi yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam etti. Sadakatsiz dizisi ihanet ve macera dolu bir yapımdır. Kanal D kanalının en sevilen ve en çok reyting alan dizisidir. Oyuncular, konu, sahneler ve olay örgüsü tüm izleyicinin dikkatini çekmeye devam ediyor. 
Sadakatsiz dizisinin konusu ne?
Mutlu bir ailenin ihanet sonunda nasıl darmadağın olduğunu anlatmaktadır. Karısını aldatan Volkan, hayatının yanlışını yaparken asla tereddüt etmez. Kısa süre içinde yaptıkları, pişmanlıkları çığ gibi büyür. Sevgilisi ile evlenir ancak mutlu değildir. Asya’ya ne kadar rol yapsa da Derin’e yapamaz. Ailesini yıkan Volkan, bir aile kavramını bir daha zor göreceğe benziyor. 
Sadakatsiz dizisi ne zaman ve hangi kanalda?
Kanal D ekranlarının sevilen dizisi her Çarşamba akşamı saat 20:00’de izleyicisinin karşısına çıkmaktadır.Yayınlandığı her gün ekranların en sevilen dizisi olmaya devam etmektedir.
Tarık Emir Tekin kimdir?
Başarılı oyuncu Tarık Emir Tekin, 1997 yılında hayata gözlerini açtı. Başarılı oyuncu Sadakatsiz dizisinde gösterdiği performans ile herkesi kendine hayran bıraktı. Daha önce iki projede yer almış olan Tekin, Sadakatsiz dizisi ile yıldızını parlatmayı başardı.
Tarık Emir Tekin hangi dizilerde rol aldı?
Sadakatsiz dizisi Tarık Emir Tekin, ilk deneyimini BluTV Çıplak dizisi ile yaşadı. Başarılı oyuncu Diriliş Osman dizisinde rol aldı ve sonrasında Sadakatsiz dizisinde yer aldı. Sadakatsiz dizisindeki karakteri sosyal medyada çok konuşuldu. Tavrı, konuşmaları ile dikkat çeken Tarık Emir Tekin, ‘volki tolki’ lafı ile gündem olmayı başardı. Karakteri ile dikkat çeken oyuncu, kariyerinin zirvesini yaşamaktadır. Henüz 24 yaşında olan Tarık Emir Tekin’in yeni büyük projelerde görülmesi bekleniyor. 

 

Editör: Wan Haber