Sergen Bayar hayatı son zamanların merak edilen konuları arasında bulunuyor. Survivor yarışma programını izleyenler, yarışmaya daha sonradan katılım sağlayan ve çok hızlı bir şekilde beğeni toplayan Survivor Sergen’e dair ayrıntıları merak ediyor. Survivor 2021 yarışmasının ünlüler takımında bulunan Sergen Bayar yedeklerden yarışmaya dahil olmuştu. Ama kısa süre içinde dikkat çekmeyi başardı. İşte Survivor Sergen ile ilgili bilgilerin tamamı ve çok daha fazlası bu makalede sizleri bekliyor.

 16 eylül 1998 tarihinde Balıkesir’de dünyaya gelen sergen Bayar Ayvalılı olduğunu dile getirmiştir. 1.80 boyunda ve 76 kilodaki yarışmacı antrenörlük yaptığını söylüyor. Fakat antrenörlük kariyerinin yanında aynı zamanda pek çok spor dalı ile de ilgilenmiştir. Enka spor kulübü profesyonel sprinter olan sergen bayar bu mesleği bırakmıştır. Tenis, artistik jimnastik dallarıyla uğraşmıştır. İyi derecede yüzüğünü de söylemiştir. Survivor yarışma programına katılma sebebi ile ilgili konuşan Serkan Bayar, antrenman yaparken bile birinin kendisini izlediğini görünce bundan haz duyduğunu dile getirmiş ve kendisinin Survivor 2021 yarışma programında olması gerektiğini söylemiştir.

Survivor Sergen Bayar Instagram Adresi Ne?

Survivor Serkan Bayar'ın hayatına dair bütün detaylar Survivor izleyicileri aracılığı ile arama motorlarında soruşturmaya devam ediliyor. Instagram uygulamasında 'Srgnbayar' kullanıcı adıyla bulunmaktadır. 5242 takipçisi bulunan sergen, paylaşımları ile ve yapmış oldukları ile dikkat çeken isimler arasında yer alıyor.

Editör: Wan Haber