Survivor Türkiye 2021 gönüllüler takımı kadrosunda ter döken ayşe yüksel'in kim olduğu son zamanlarda arama motorlarında sıklıkla araştırılmaya başlandı.

işte karşınızda Survivor Ayşe Yüksel kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir? soruların cevapları ve çok daha fazlası bu haber de sizleri bekliyor.

Survivor 2021 gönüllüler takımı yarışmacıları arasında bulunan Ayşe Yüksel, kendisi ile alakalı bahsederken şu ifadelere yer veriyor.

Ayşe yüksel, 23 mayıs 2000 senesinde düzce'de dünyaya geldi. Düzce Üniversitesi’nce spor yöneticiliği bölümü ikinci sınıf öğrencisi olarak eğitimini almaya devam ediyor. Ortaokuldan itibaren masa tenisi eğitimlerini aldı. Aynı zamanda da 7. sınıfta merak sardı ve gençler kategorisinde Türkiye üçüncüsü olmayı başardı. Bir sene bu işi yaptıktan sonra bıraktı ve voleybol sporu ile ilgilendi. Alt mahallindeki de voleybola devam etti. Aynı zamanda da voleybolun ikinci senesinde tenis antrenör ve eğitimine başladı. 4 yıldır halen bu işe devam ediyor aynı zamanda da lisede basketbol okul takımında bulundu 3 yıldır.

Bir sene bu sporla uğraştıktan sonra bıraktı ve voleybola başladı. Aynı zamanda da lisede basketbol okul takımlarında hala bu sporla uğraşmaya devam ediyor. Üniversite senelerinde bir yıl boyunca futsal ve yüzme dersleri gördü, şimdi tenis hocalığı yapıyor ve eğitimine de aynı zamanda devam ediyor.

Ayşe Yüksel halen Survivor 2021 yarışma programında gönüllüler takımında yarışmaya devam ediyor.

Editör: Wan Haber