Survivor aşkım için sorularla Survivor hayranları tarafından sıklıkla araştırılmaktadır. Survivor 2020 ünlüler takımında mücadele vermekte olan Survivor aşkım Burçe Tunay, göstermiş olduğu performansının yanı sıra yaşıyla da gündeme gelmektedir. Survivor kadrosuna daha sonradan katılmış olan aşkıö iddiasını ortaya koymayı başardı. Peki Survivor Aşkım kimdir? Kaç yaşındadır?  Survivor aşkımın hayatı...

Adada göstermiş olduğu performansıyla dikkatleri üzerine çekmeyi Başaran Aşkım, Survivor ünlüler kadrosu  sonradan katıldı. Aşkım Burçe TUNAY ödül oyunu öncesinde yarışmaya hızlı bir giriş yaptı. Yaşıyla da gündeme gelen Survivor Aşkım Buçe Tunay'ın  biyografisi ve hayatı izleyenler tarafından araştırılmaktadır. Peki Survivor Aşkım Burçe TUNAY kaç yaşındadır? Survivor Aşkım kimdir? Nerelidir ister Survivor aşkım hayatı ile ilgili ayrıntılı bilgiler...

Survivor Aşkım Kimdir?

Aşkım Burçe TUNAY, 2000 doğumludur. İstanbul Akademi cimnastik Spor Kulübü sporcusu olan aşkım Burçe TUNAY 12 ile 13 Ekim 2013 tarihlerinde Mersin’de düzenlenen trampolin cimnastik Türkiye Şampiyonası’nda 1. Seri ve 2. serideki başarısı ile Türkiye şampiyonu olmuştur.

Survivor 2020 ünlüler takımına sonradan katılan Aşkım Burçe TUNAY sonra kendini şu şekilde tanımlamaktadır.

“ 15 Mayıs 2000 de İstanbul’da doğdum. 2006 süresine kadar İstanbul’da yaşadım. 2006 senesinde ailecek Kayseri’ye taşındık. 2007 senesinde jimnastik yapmaya başladım. 2010 yılında İstanbul’a geri döndük. 2010’dan beri İstanbul’da yaşamaktayım. 2013 senesinde milli takım sporcusu oldum.”

İstanbul akademik cimnastik Spor Kulübü sporcusu olan aşkım burçe TUNAY, 12-13 Ekim 2013 tarihlerinde Mersin’de düzenlemekte olan jimnastik Türkiye Şampiyonası’nda 1. Seri ve 2. serideki başarısı ile Türkiye şampiyonu olmayı başarmıştır.

Aşkım Burçe Tunay, Survivor yarışmasına çok sonradan katılmasına rağmen mükemmel bir performans sergileyerek bütün hayran kitlelerini kendine doğru yönlendirmeyi başarmıştır.

Hızlı giriş ve yapma ile önlenen aşkım Burçe Tunay, Özellikle de hız ya da koşu ile ilgili parkurlarda daha fazla başarı elde etmektedir.

Böylelikle Survivor yarışmasını izleyen hayran kitlesinin sıklıkla merak ettiği ve arama motorlarında ismini yazdığı Aşkım Burçe TUNAY hayatı ile ilgili kendisinin yapmış olduğu açıklamalara ek olarak detaylı ve kapsamlı bilgiye yukarıda yer verildi.

Editör: Wan Haber