Aleyna, kardeşinin başına gelen talihsiz sakatlığı dile getirirken gözyaşlarını tutamadı. Duygusal dakikalar ise seyirciyi oldukça duygulandırdı. Kardeşinin geçirmiş olduğu kaza neticesinde %100 engeli olduğunu dile getiren Aleyna Kalaycıoğlu’nun, yürek burkan hikayesi dinleyenleri ve izleyenleri adeta kahretti.

 Peki Survivor Aleyna Kalaycıoğlu kimdir?

 Survivor Türkiye 2021 yarışma programı heyecanlı yoluna devam ederken, kadroya daha sonradan asıl ve yedek şeklinde katılan yarışmacıların kim olduğu da Böylelikle merak edilmeye başlandı. Peşinden gidecek cesaretim vardı gerçekleştirdiğim hayalleri survivor'la taçlandırmaya Gidiyorum sözleri ile dikkatleri üzerine çeken Aleyna Kalaycıoğlu 1998 senesinde Bursa'da doğmuştur, Yalova'da büyüdüğünü açıklayan Aleyna Kalaycıoğlu'nun annesi ile babası O henüz 10 yaşındayken ayrılmış. Daha sonrasında ise Survivor Aleyna annesi ile ve kardeşiyle İstanbul'a taşınmıştır. Aleyna Kalaycıoğlu İstanbul'a taşındıktan sonra ise hayatının değiştiğini ve lise eğitiminden  sonra dil eğitimine de ağırlık vererek kendisini daha da geliştirmeye çalıştığını açıkladı.

Bu nedenle Amerika Birleşik Devletleri'nde uçak mühendisliği bölümünü kazandı. 2021 Survivor gönüllüler takımında yarışan Aleyna Kalaycıoğlu'nun spor geçmişi de izleyicilerin dikkatini çekti.

 10 yıldır voleybol oynayan oyuncu aynı zamanda son 3 senedir beach voleybol okul takımında bulunuyor.

Editör: Wan Haber