Son zamanlarda en çok tartışılan isimlerin başında Survivor 2021 yarışma programına katılacak olan Öykü Çelik geliyor. Survivor 2021 kadrosunda bulunacağına dair söylentiler ile sık sık gündemdeki yerini koruyan oyuncu ile ilgili ayrıntılar merak edilmeye başlandı. Uzun zamandır televizyon dünyasında çeşitli projelerde bulunan Öykü Çelik'in Survivor’a katılıp katılmayacağı da belli oldu.

Survivor yarışma programının yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı’nın Cemal Hünal açıklamasından sonra yeni sezonun diğer isimleri merak konusu olmaya başladı.

Öykü Çelik Kimdir?

13 Temmuz 1987 tarihinde İstanbul’da doğdu, sinema ve televizyon oyuncusudur, babası futbol antrenörü olan ünlü oyuncu Bilkent Üniversitesi’nde tiyatro bölümüne girmiştir, üniversite yıllarında geçirmiş olduğu bir kaza sonrasında eğitimini yarım bırakmak zorunda kalan Öykü Çelik, hemen akabinde özel tiyatro dersleri almaya başlamıştır ve zorlu bir tedavi sürecinden sonra tiyatro alanında kendisini geliştirmeye devam eden Çelik ilk etapta Selena dizisinde konuk oyuncu olarak bulunmuştur. Bugüne kadar pek çok projede bulunan ünlü oyuncu bir röportajında Aslında oyuncu olma gibi bir hedefinin olmadığını, lisede bir arkadaşının ısrarı ile gitmiş olduğu tiyatro kursundan sonra oyuncu olmak istediğini söylemiştir. Güzelliği ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başaran oyuncu bugüne kadar pek çok yapımda rol almıştır.

Öykü Çelik Hangi Projelerde Yer Almıştır?

Selena dizisine konuk oyuncu olarak ilk başlarda katılan Öykü Çelik 2013 senesinde İki Kafadar dizisi ile kamera karşısına geçmeye başlamıştır. Romantik Komedi 2, Benim İçin Üzülme, bir zamanlar Osmanlı.

Editör: Wan Haber