Bu yıl istediği revaca bir türlü çıkmayı başaramayan Survivor 2021 yeni yarışmacılarından Öykü Bulut kimdir? Survivor 2021 tanıtım fragmanında izleyicilerin karşısına çıkan Öykü Bulut'un kim olduğu son 24 saattir Özellikle de sosyal medya platformları başta olmak üzere çeşitli arama motorlarında araştırılmaktadır. Survivor'a yedeklerden yeni yarışmacıların katılım sağlaması ile bu akşam en çok merak edilen isimler arasında Öykü Bulut yer alıyor. Survivor 2021 bu akşam katılım sağlayan başarılı isim Öykü bulut ile ilgili bütün gelişmeler bu makalede sizleri bekliyor.

 Survivor Öykü Bulut kimdir? Kaç yaşındadır, Nerelidir?

 İlk etapta 2008 senesinde Miss model yarışmasında dereceye girmeyi başararak ünlü olma yolunda ilk adımını atmıştır. 1990 senesinde İzmir'de dünyaya gelmiştir. Eğitim hayatına Liseye kadar İzmir Urla'da devam eden Öykü Bulut, 2012 senesinde Star TV ekranlarında Miss Turkey’e dahil olmuştur. Survivor 2021 gönüllüler takımında yarışmaya dahil olan Öykü Bulut, yine de herkesin takdirini toplayan bir isim olarak bizim karşımıza çıktı.

Öykü Bulut'un Instagram hesabı da yanıtını arıyor.

Öykü Bulut Instagram Hesabı!

@oykubulut1.  Kullanıcı adı ile Instagram sayfasını aktif bir şekilde kullanıyor. Yapılan yorumlarda Öykü Bulut'un Survivor yarışma programında başarılı bir performans sergileyeceği tamir ediyor.

Editör: Wan Haber