Survivor 2021 yarışmasında gönüllüler takımında ter döken Hanzade, dikkatleri üzerine çekmeyi başaran oyuncular arasında yer alıyor. Önceki survivor sezonlarında sunucu olarak seyirci karşısına çıkıyordu. Yarışmanın ilk bölümlerinden itibaren meydana gelen hastalığı ile de gündeme gelmişti. Peki Survivor Hanzade Hastalığı Nedir? Survivor Hanzade Kimdir? Kaç Yaşındadır? Nerelidir? İşte bütün detaylar haberimizde..

Hanzade Ofluoğlu Kimdir?

Survivor Hanzade Ofluoğlu 1988 tarihinde istanbul'da doğmuştur. 32 yaşındaki Hanzade durmuş Ofluoğlu ilk orta ve lise eğitimini izmir'de bitirdi. 17 yaşında koç üniversitesi işletme fakültesini kazandı ve istanbul macerası bu eğitim kariyeri ile beraber başlamış oldu. Başarılı isim Saygun Oflu ile evlidir.

 Hanzade Ofluoğlu'nun Mesleği Nedir?

 Hanzade ofluoğlu üniversiteyi kazandıktan sonra gelmiş olduğu istanbul'da var mısın yok musun adındaki yarışma programına başvurdu, uzun zaman sonra geri dönüş aldı ve bir müddet sonra da acun ılıcalı ona bir teklif sundu, okuldan mezun olduktan sonra acun Ilıcalı’nın asistanı olarak işe girdi .

Hanzade Ofluoğlu Hastalığı Nedir?

 Bir zaman geçirmiş olduğu kompulsif bozukluk ile mücadele ettiğini dile getiren Hanzade Ofluoğlu iki buçuk sene içerisinde normal hayatına geri dönebildiğini dile getirmiştir. Obsesif kompulsif bozukluk, obsesyon adı verilen takıntılı düşünce ya da dürtüleri ile kompozisyon adı verilen yineleyici davranışlar ile zihinsel fiillerden meydana gelen ve bütün düşüncelerin günlük yaşamını etkilemesi düzeyine ulaşmasını ifade ediyor.

Editör: Wan Haber