TV8'de yayınlanan Survivor 2021 yarışması tüm hızıyla sürerken, izleyicileri ekran başına kilitlemeye davam ediyor. Hemen her gün Survivor 2021 izleyicileri yarışmacıların heyecan dolu mücadelesini yakından takip ederken Ünlüler ile Gönüllüler'in rekabeti büyük mücadeleye sahne oluyor. Her hafta yarışmaya yeni yarışmacılar dahil oluyor Bu isimlerden birisi ise Baran Köse oldu.

Peki Survivor 2021 yarışmasına sonradan giren Baran Köse kimdir? Kaç yaşında ve nereli Sevgilisi var mı? İşte Baran Köse hayranlarının merakla aradığı soruların cevabı...

SURVİVOR BARAN KİMDİR? NERELİ VE MESLEĞİ NE?

Muğla Fethiye'den yarışmaya katılan Baran Köse Fitness eğitmeni mesleğini üstlenmektedir. Baran köpekleri çok seven bir kişiliğe sahip. Atletik vücudu ile dikkat çeken Baran'ın özellikle dövmeleri izleyicilerin gözüne çarpıyor. Atış eğitimleri yaptığı görülen Baran, Survivor 2021 yarışmasında Gönüllüler takımı için elinden gelen herşeyi ortaya koyacağını ifade etti. Survivor Baran yarışmaya katılmak için davet geldiğinde çok heyecanlanlandığını belirterek rüya mı diye kendisini yokladığını ifade etmişti.

SURVİVOR BARAN SEVGİLİSİ VAR MI?

Survivor 2021 yarışmasına damga vuracak yarışmacılar arasında görülen Baran Köse evli değil ve bilinen kadarıyla sevgilisi yoktur. 

SURVİVOR BARAN İNSTAGRAM HESABI NE?

Baran Köse İnstagram adlı sosyal medya platformunda @barankosee kullanıcı adını kullanmaktadır. 
 

Editör: Wan Haber