Fox TV ekranlarında yayınlanan Son Yaz dizisi bu dönemin en çok konuşulan yapımları arasında yer alıyor. Dizide Yağmur karakterini canlandıran Hafsanur Sancaktutan ise hem oyunculuk performansı hem de güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken isimlerden birisi olmayı başardı! Daha çok genç olmasına rağmen başarılı oyunculuğuyla herkesten takdir gören Hafsanur Sancaktutan  aynı zamanda büyük bir hayran kitlesine sahip.

Daha önce de birkaç dizi ile karşımıza çıkan güzel oyuncu Hafsanur Sancaktutan şimdiden geleceğin yıldızları arasında görünüyor. Güzelliğiyle herkesi etkileyen Hafsanur Sancaktutan'ı yakından tanımaya ne dersiniz?

Hafsanur Sancaktutan kimdir?
Aslen Rizeli olan Hafsanur Sancaktutan 20 Mart 2000 yılında İstanbul şehrinde dünyaya geldi. Çok küçük yaşlardan beri oyunculukla ilgilenmeye başlayan Hafsanur Sancaktutan birçok tiyatro gösterisinde yer almıştır. Daha sonra dizilerde yer almaya başlayan genç oyuncu ilk kez 2018 senesinde Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen'in başrolünü oynadığı Gülperi dizisinde Fidan karakteri ile karşımıza çıktı. Ardından Show TV ekranlarında yayınlanan Love That Makes You Cry dizisinden esinlenerek yapılan Aşk Ağlatır dizisinde yer alan Hafsanur Sancaktutan burada Ada Meryem Varlı karakteri ile ekranlarda yer aldı. Deniz Can Aktaş ile birlikte başrolü paylaşan genç oyuncu buradaki performansı ile herkesten tam not aldı! Daha sonra dizi projelerine devam eden Hafsanur Sancaktutan şu an ise FOX TV ekranlarında yayınlanan Son Yaz dizisinde Yağmur Kara karakteri ile izleyici karşısına çıkıyor. Ünlü oyuncunun boyu 1.63 cm’dir.

 

Editör: Wan Haber