Perşembe akşamlarının vezgeçilmez dizisi Sol Yanım her Peşmbe günü yayınlanan yeni bölümüyle izleyici tarafndan heyecanla takip ediliyor. Dizideki genç oyuncu kadrosu başarılı performansları ile göz doldururken Serra karakterine hayat veren Özge Yağız beğeni topluyor.

Peki Sol Yanım dizisinde Serra kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Gerçek adı ne? İnstagram hesabı ne? Hem bir otelde çalışan hem de eğitimini tamamlamaya çalışan Serra karakteri hakkında Sol Yanım Serra hakkında merakla aranan soruların cevabı.

SOL YANIM DİZİSİNDE SERRA KİMDİR?

Özge Yağız'ın can verdiği Serra karakteri dizide varlıklı bir ailede doğmasına rağmen zor günler yaşan bir kızı oynuyor. Üniversiteye başladığında ise orta halli bir mahallede; hasta annesinin sorumluluğuyla geçen bir hayat yaşamak zorunda kalır. Onları hayatın bu tarafına savuran kader, şimdi başka tesadüflerle ona yeni başlangıçlar için kapılar açacaktır. Genç yaşta hayatın tüm sorumluluğunu üstlenmiş, lüks bir otelin housekeeping elemanı, aynı zamanda nezaketi ve zekasıyla Kuzey Üniversitesi’ne bomba gibi düşen Serra, duru güzelliği ile de dikkat çekecek.

ÖZGE YAĞIZ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA VE NERELİ?

Güzel oyuncu Özge Yağız, İstanbul’da 10 Nisan 1997 yılında dünyaya gelmiştir. Eğitimini Ankara'da tamamlayan Özge Yağız, Başkent Üniversitesi İletişim Bilimleri Akademisi'nden mezun olmuştur. Oyuncu televizyon ekranlarına ilk kez 20074 'de yayınlanan Adını Sen Koy dizisiyle adım attı. Kanal 7'nin sevilen dizisi Yemin'de de başrol oynayan Özge yağız, şu sıralar Star Tv'de yayınlanan Sol Yanım dizisindeki Serra karakterini canlandırıyor. 

Editör: Wan Haber