Birçok başarılı parçası ile ön plana çıkan Sinan Akçıl, herkesten tam not alan ve beğeni toplayan bir isim olmuştur. Albümleri ile büyük beğeni kazanan Sinan Akçıl, her parçası ile gündem olmuştur. Her parçası bomba gibi gündem olan Akçıl’ın başarıları takdir toplamaya devam ediyor. Sinan Akçıl son zamanlarda en çok aratılan isimlerden biridir. Sinan Akçıl’ın boyu, kilosu, yaşı ve yer aldığı projeler ile merak konusu oldu. 
Sinan Akçıl kimdir?
Sinan Akçıl 1982 yılında hayata gözlerini açmıştır. Hollanda doğumlu olan Akçıl, İstanbul’a geldikten sonra şarkıcılık kariyerine başlamıştır. Şarkıcılık kariyerinin zirvesinde olan Akçıl, herkesin beğenisini kazanan bir isim olmuştur. Sinan Akçıl Burcu Kıratlı ile evlidir. Ayrılıp tekrar evlenen çift şimdilerde ikinci baharlarını yaşıyorlar. Eğitimler aldıktan sonra şarkıcılık kariyerine devam eden Akçıl, başarılı bir kariyer sağlamıştır. 
Sinan Akçıl hangi burçtur?
Başarılı şarkıcı 20 Mayıs tarihinde hayata gözlerini açmıştır. Sinan Akçıl Boğa burcudur. 
Bebek istediğini söyledi!
Sık sık gündeme gelen ve başarılı oyuncu Burcu Kıratlı ile evlilik hayatı sürdüren Sinan Akçıl, son zamanlarda bebek haberleri ile gündem oldu. Burcu Kıratlı ile çok mutlu olduğunu ve bebek istediklerini söyledi. Sinan Akçıl bir bebek için ve baba olmak için hazır olduğunu söyledi. Bebeğe hazır olduğu haberleri ile gündem olan ikiliden kısa süre sonra bebek haberleri gelmesi bekleniyor. 
Burcu Kıratlı kimdir?
Başarılı oyuncu Burcu Kıratlı 1989 yılında hayata gözlerini açtı. İstanbul’da dünyaya gelen ve yaşayan Kıratlı eğitimleri sonrasında oyunculuk kariyerine adım attı. Birçok başarılı projede kendini gösterdi ve başarılı bir oyuncu oldu. 2018 yılında evlenip 2019 yılında boşanan çift, 2021 yılında tekrar dünya evine girdi. 

Editör: Wan Haber