İlişkisi, aile hayatı, sevgilileri ve sosyal medya paylaşımları ile sık sık gündeme gelen Şeyma Subaşı, her gün takipçi arttırmaya ve takip edilmeye devam ediyor. Şeyma Subaşı yeni çıkardığı kitap ile gündeme geldikten sonra Mısırlı sevgilisi ile gündem olmaya devam etti. Şeyma Subaşı’nın kim olduğu ve neler yaptığı merak konusu olarak kaldı. 
Şeyma Subaşı kimdir?
Sosyal medya fenomeni ve YouTuber olan güzel isim 1990 yılında hayata gözlerini açmıştır. İstanbul Aydın Üniversitesi mezunu olmuştur. Sosyal medyanın sık sık konuştuğu Subaşı, verdiği röportajlar ile de gündeme bomba gibi oturmaya devam ediyor. Şeyma Subaşı, yıllar önce Var Mısın Yok Musun adlı yarışmada ekranlara gelmişti. Acun Ilıcalı ile sevgili olduğu öğrenilen ve boşanma sebepleri olan Subaşı, uzun süre Acun Ilıcalı ile birlikteliğini sürdürdü. Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı’nın birlikte olduğu dönemde bir çocukları dünyaya geldi. Şeyma Subaşı kızlarını gözlerden uzak bir şekilde büyüttü. 
Şeyma Subaşı evli mi?
Fenomen Şeyma Subaşı 2017 yılında Acun Ilıcalı ile dünya evine girmiştir. İkili 1 yıl süren evliliklerini noktalama kararı alarak 2018 yılında boşandılar. Şeyma Subaşı, evliliği bittikten sonra Guido Senia adlı bir DJ ile aşk yaşamıştı. İkili gündemde konuşulurken bu aşkın bitmesi de herkesi şok etti. Şeyma Subaşı şimdilerde Mohammed isimli Mısırlı bir iş adamı ile yaşadığı aşk ile gündeme gelmeye devam ediyor. Mısırlı milyarder sevgilisi ile dünya evine girmeye hazırlanan Subaşı, hamile olduğu haberleri ile gündem olmuştu.
Şeyma Subaşı nerelidir?
Türk fenomen ve YouTuber olan Şeyma Subaşı Samsunludur. 
Şeyma Subaşı kitabının adı ne?
Şeyma Subaşı, bir döneme damga vuran kitabına Sadece Şeyma ismini verdi. Kitabı dönemin en çok konuşulan kitapları arasında yer aldı. 

Editör: Wan Haber