Kazara Aşk dizisi yazın yayınlanacak yeni bir dizidir. Yeni yaz dizisi herkesin ilgisini çekmeye devam ediyor. Yeni yaz dizisi Kazara Aşk tüm oyuncuları ve konusu ile gündeme geliyor. Kazara Aşk dizisi seyircinin çok seveceği bir dizi olacağa benziyor. Yeni yaz dizisi Kazara Aşk, oyuncularını tek tek duyurdu. Dizinin oyuncuları sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar ile dizi setindeki çalışma hallerini seyirciye ilettiler. Oyuncuların bazıları çok merak edildi. Bilinen yüzler kadar bilinmedik yüzler de dizide yer alacak. Kazara Aşk dizisinin bir oyuncusu olan Servet Pandur, büyük ilgi ile araştırıldı. Ünlü ismin hangi rolde olacağı ve nasıl bir karakterde olacağı merak konusu oldu ancak oyuncunun daha önce yer aldığı projeleri göz önünde bulunduranlar yeni proje için çok heyecanlandılar. Servet Pandur’un kim olduğu, yaşı ve memleketi merak edilenler arasında yer aldı. 
Kazara Aşk hangi kanalda?
Ekranların yeni yüzü olacak Kazara Aşk dizisi çok yakında Star TV ekranlarında yer alacak ve seyircisi ile buluşacak. 
Kazara Aşk dizisi ne zaman başlıyor?
Star TV ekranlarının yeni dizisi olacak Kazara Aşk ilk tanıtım videolarını yükledi. Seyirci yeni dizi için çok heyecanlı. Kazara Aşk dizisinin ilk bölümü Haziran ayı gibi ekranlarda olacak. 
Servet Pandur kimdir?
Başarılı oyuncu Servet Pandur 1970 yılında hayata gözlerini açtı. Bergama’da dünyaya gelen Pandur, Ankara Devlet Konservatuvarı mezunu olmuştur. Devlet tiyatrosunda çalışan ve hala orada çalışan Pandur, oyunculuk konusunda kariyer yapma hedeflerine adım adım çıkıyor. Oyunculuk ve tiyatro alanında birçok çalışma yapmıştır. Yer aldığı her proje kendini göstermeyi başarmıştır. 
Servet Pandur hangi dizilerde rol aldı?
Servet Pandur Kanatsız Kuşlar, Ağır Roman, Kod Adı, İçimdeki Fırtına, Çok Uzak Fazla Yakın, Ben Bir İnsan, Hizmetçiler, Babalar ve Evlatlar, Bir Aile Hikayesi, Kelebeğin Rüyası, A.Ş.K ve Fatmagül’ün Suçu Ne gibi projelerde yer almıştır.

 

Editör: Wan Haber