Daha önce birçok projede başarılı bir şekilde yer alan Şerif Erol, özellikle Kadın adlı dizideki karakteri ile gündem olmuştu. Kadın adlı dizide Enver karakterine rol veren Şerif Erol, televizyon dünyasının sevilen oyuncusu olmuştur. Sevilen oyuncu birçok konuda yetenekli olduğunu ispat etmiştir. 
Şerif Erol kimdir?
Ünlü oyuncu Şerif Erol, 1963 yılında hayata gözlerini açmıştır. Karşıyaka doğumlu olan Şerif Erol oyunculuk hayatının zirvesinde yer almaktadır. Birçok kariyerde başarılı olan ünlü isim çocukluk hayali olduğu için fizikçi olmak istedi. Boğaziçi Üniversitesi Fizik bölümü kazandı. Eğitime devam ederken fizik konusunda yanıldığını düşündü ve bölüm değiştirmek istedi. Ekonomi bölümüne geçen ünlü isim eğitim hayatı sonunda seslendirme sanatçı oldu. Senaryo yazarı, tiyatrocu ve aynı zamanda oyuncu olan Şerif Erol uzun yıllardır ekranlara gelmeye devam ediyor.
Şerif Erol hangi burçtur?
Ünlü oyuncu Şerif Erol, 8 Ekim tarihinde dünyaya gelmiştir. Şerif Erol Terazi burcudur. Verdiği röportajlarda tam bir Terazi burcu olduğunu söylemiştir. Burcunun tüm özelliklerini taşıyan Erol, şimdilerde ekranlarda harikalar yaratmaya devam ediyor. Son projesi Kadın adlı dizide yıldızı parlayan ve çok konuşulan ünlü isim Camdaki Kız adlı dizide Nalan’ın babası rolünde yer almaktadır. Diziyi izleyenler detaylar sonrasında Nalan’ın gerçek anne babasının olmadığını anladı ancak dizi konusu o kadar gizemli tutulduğu için dizi konusu henüz tam anlamı ile anlaşılmadı. 
Şerif Erol hangi dizide rol alıyor?
Şerif Erol şu an Camdaki Kız adlı dizide Adil karakterini canlandırmaktadır. Daha önce Enver karakteri ile ekranlarda olan ünlü oyuncu bu kez tekrar baba rolü ile izleyicinin karşısına çıkmıştır.
Şerif Erol hangi dizilerde rol aldı?
Şerif Erol Kalbim Egede Kaldı, Kadın, Hırsız Polis, Hayalet, Aşk Bu Mu, Süt, Hangimiz Sevmedik, Bahtı Kara, Yol Ayrımı, Seni Seviyorum Rosa, Şeref Meselesi, Öğretmen adlı projelerde yer almıştır.

 

Editör: Wan Haber