Televizyon dünyasının sevilen dizisi Maraşlı, birçok başarılı oyuncuyu bir araya getirerek ekranlara muhteşem bir yapıt sundu. Yayınlanmaya başladığı günden itibaren büyük ilgi gören Maraşlı, konusu ve oyuncuları ile dikkat çekmeye devam ediyor. Maraşlı dizisi yeni oyuncuları dizi kadrosuna eklemeye devam ediyor. Maraşlı dizisi yakın zamanda 5 oyuncuyu kadrosuna dahil etmişti. Bu haber kısa süre içinde büyük ilgi gördü. Birçok başarılı oyuncu ile imza atan Maraşlı dizisinin dikkat çeken bir oyuncu vardı. Daha önce birçok projede yer almış ve tam not almış Serhat Parıl, Maraşlı dizisinin kadrosunda yerini aldı. Bu haber karşısında sosyal medya gündemi sallandı. Ünlü oyuncuyu sevenler ve tanıyanlar büyük ilgi gösterdi. Serhat Parıl’ın kim olduğu hakkında araştırmalar yapıldı. Yakışıklı ve bir o kadar başarılı olan Serhat Parıl’ın kaç yaşında olduğu ve hangi dizilerde rol aldığı ise merak konusu oldu. 
Serhat Parıl kimdir?
Ünlü oyuncu Serhat Parıl 1983 yılında hayata gözlerini açtı. Serhat Parıl oyunculuk konusunda kariyer yapma planlarını gerçekleştirmek için eğitimini de bu yönde tamamladı. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk mezunu olan Serhat Parıl, tiyatro ve sinema ile yakından ilgilenmiştir. Asıl olarak Türkçe öğretmeni olan Parıl, televizyon dünyasında olmayı istediği için bu mesleğinden vazgeçti. 
Serhat Parıl nerelidir ve kaç yaşındadır?
Ünlü oyuncu Serhat Parıl, 37 yaşındadır ve İzmir’de dünyaya gelmiştir. İzmir’de dünyaya gelen Parıl, İzmir’de yaşamaya devam ediyor. 
Serhat Parıl hangi dizilerde rol aldı?
Başarılı oyuncu Serhat Parıl birçok başarılı projede kendini göstermiştir. Film ve dizi dünyasının vazgeçilmez ismi olmuştur. Serhat Parıl Seven Ne Yapmaz, Bir Gevrek Bir Boyoz İki de Kumru, Kar, Fading, Umut, İnsanlık Tarihinin İlk Günü, Cesur ve Güzel, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Medcezir gibi projelerde yer almıştır.

Editör: Wan Haber