Güzel ve başarılı oyuncu olan Sera Tokdemir’in aslında kim olduğu çok merak ediliyor. Güzelliği, başarıları, oyunculuğu ve paylaşımları ile gündem olan ünlü ismin kim olduğu araştırılmaya başlandı. Sera Tokdemir güzelliği ile oldukça dikkat çekiyor.
Sera Tokdemir kimdir?
Sera Tokdemir 1981 yılında hayata gözlerini açmıştır. Ünlü oyuncu Mersin’de dünyaya gelmiştir ve Mersinlidir. Başarılı bir televizyon oyuncusu olmak isteyen ve tüm çalışmalarını bu yönde yapan Tokdemir, üniversite yıllarını çok verimli geçirmiştir. Bilkent Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksek Okulu mezunu olan Sera Tokdemir, öğrenim hayatı boyunca tiyatro grubunda yer almıştır ve tecrübe kazanmaya başlamıştır. Sera Tokdemir daha sonra Zirve Sanat Merkezi Tiyatro eğitimi almıştır. Tiyatro eğitimlerinin yanı sıra Şan eğitimleri de almıştır. 
Sera Tokdemir kiminle evli?
Güzel oyuncu Sera Tokdemir, 2003 yılında Göksel Gencer ile dünya evine girmiştir. Evlilikleri mutlu bir şekilde devam eden çift, 6 yıl sonra anlaşamadıklarını düşünerek boşanma kararı aldılar. Sera Tokdemir ve Göksel Gencer 2009 yılında ayrılık kararı alarak boşandılar. Sera Tokdemir bir süre önce bomba dedikoduların odağında olmuştu. Ünlü şovmen Ata Demirer ile Özge Borak’ın boşanma sebebi olarak gösterilen Sera Tokdemir, bir dönem sarışın sevgili manşetleri ile gündeme gelmişti. Sera Tokdemir’in hayatında şu an biri yok ve bekardır. Sera Tokdemir’in Boran Gencer adında bir çocuğu vardır.
Sera Tokdemir hangi burç?
Güzel oyuncu Sera Tokdemir, 11 Nisan tarihinde hayata gözlerini açmıştır. Sera Tokdemir Koç burcudur. 
Sera Tokdemir hangi dizilerde yer aldı?
Güzel oyuncu Sera Tokdemir Kertenkele, Analı Oğullu, Yüksek Giriş, Hay Sultan, Hayat Devam Ediyor ve Diriliş Ertuğrul isimli projelerde yer almıştı. Özellikle Kertenkele dizisinde canlandırdığı karakter ile ünlenmişti. 

Editör: Wan Haber